Lüks bir telefon istiyorsanız Lamborghini'ye bakın...

Eğer lüks bir telefon arıyorsanız, gözünüzü Lamborghini ve Alpha One'a çevirebilirsiniz!

iPhone 8'i unutun, sırada Alpha One var!

Görünene göre Lamborghini, kaşla göz arasında kibar ve başarılı kişiler için bir akıllı telefonu, Alpha One'ı, üretmiş durumda.

Telefon, Londra'da Harrods'da ve BAE'deki diğer satıcılarda yaklaşık olarak 2500$ fiyatı ile satışa sunuluyor. Bu Android telefon bir Snapdragon 820 çipe, QHD ekrana, 4GB RAM'e ve 64GB genişletilebilir hafızaya sahip. Ön kamerası 8 megapiksel ve asıl arka kamerası 20 megapiksel yeteneği için görüntü sabitleme sistemine sahip. Alpha One'ın hoparlörleri Dolby tarafından yapılmış durumda ve bir parmak izi okuyucunun yanı sıra iki SIM kartı girişine sahip.

Tonino Lamborghini, bu telefonun lüks tasarımına ve detaylarına oldukça fazla çaba harcamış. Örneğin Alpha One, titanyum yerine mekanik olarak daha dayanıklı olan bir Sıvı Alaşım (Liquid Alloy) kullanmakta ve bu alaşın çiziklere, çatlaklara, korozyona ve kimyasallara genel olarak çok daha dayanıklı.

Ancak detaylara gösterilen ilgi çok daha ileri gidiyor. Telefonun üzerindeki deri, elle işlenerek eşsiz ve özel bir dokuya sahip oluyor.

Telefon, genel olarak lüks tasarım üzerine kurulmuş durumda ve pek çok açıdan bir statü sembolü. Özellik olarak bakıldığında çıkıntısız bir ekran, yüz tanıma, kablosuz şarj gibi pek çok yeni özelliğe sahip olmayacak ancak Alpha One, onu satın alabilen kişiler için diğer telefonların sunamayacağı şeyler getiriyor.

Okuyucu Yorumları