Lüks cep Vertu TI, Türkiye'de tanıtıldı!

Lüks telefon sektöründe dünya lideri Vertu, yeni cebinin Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi!

Vertu TI ,Türkiye'de!

Lüks mobil telefonlarda dünya lideri Vertu, Android'le çalışan yeni telefonu VERTU TI'yi piyasaya sundu. Dayanıklılığı, zarafeti ve hafifliğiyle bilinen titanyumdan bir kasaya sahip olan VERTU TI, deri ayrıntılar süslenmiş ve 7.62 cm ile şimdiye kadar yapılmış en geniş safir kristal ekrana sahip. Safir kristal ekranı tam anlamıyla çizilmez kılıyor. Darbe dayanıklılığı testlerinde diğer akıllı telefonlardan dört kat daha güçlü olduğu tespit edildi.

Sonuç, sağlam ve estetik yapısıyla rakipsiz bir dayanıklılık sunan Vertu TI...

VERTU TI seramik yastık ve görünür saat vidaları gibi Vertu tasarım unsurlarını net bir estetikle birleştirerek zamansız bir zarafet sunuyor.

Android 4.0, Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle çalışan VERTU TI, 1.7 GhZ işlemciyle birleştiğinde sezgisel, son derece duyarlı ve keyifli bir deneyimle sonuçlanıyor. Diğer özellikler arasında otomatik odaklı ve ikiz LED flaşlı 8MP arka kamera, 1.3MP öne bakan Skype uyumlu kamera, 64GB iç bellek ve güvenli yakın alan iletişim teknolojisi var.

Vertu'nun üstün el işçiliği ve mühendisliğe olan bağlılığının başka bir örneği de VERTU TI'nin işitsel kapasitesi. 11 x 15 mm dikdörtgen sürücüleri, frekans tepki ve seviyesini maksimuma çıkarmak için akustik olarak iskelete entegre edilmiş. Sonuç, telefonun kendi stereo hoparlörlerinden gelen senfonik bir ses.

VERTU TI'nin yeni özelliklerinden biri de kullanıcılarına nerede olursa olsunlar, verdiği avantaj ve hizmetlere 7 gün 24 saat anında erişim sağlayan "Vertu Tuşu". Bu hizmetlere telefonu, içindeki bilgileri ve gerektiğinde kullanıcıyı koruyan Vertu Certainty de dahil. Vertu Life – kişiye özel bilgi, yazılar ve avantajlar – Vertu'nun meşhur Concierge hizmetiyle birlikte sunuluyor.

Okuyucu Yorumları