Lumia 1520V'nin özellikleri göründü!

Belki "yeter artık" diyeceksiniz ama Nokia, yeni bir Lumia daha tanıtmaya hazırlanıyor olabilir!

Şimdi de "mini" Lumia!

"Amiral gemisi" telefonların "mini" sürümleri, piyasayı adeta işgal etmiş durumdalar. Bu karlı işten payını almak isteyen Nokia'nın ise boş durmak gibi bir düşüncesi yok.

WPBar.cn web sitesinin elde ettiği teknik özellik listesine göre Finlandiyalı üretici Nokia, 6 inç'lik Lumia 1520'yi bir miktar kırparak bizleri Lumia 1520V'yle tanıştırmaya hazırlanıyor. Sızan özellikler arasındaki 4.3 inç'lik Full HD AMOLED ekran, Galaxy S4 Mini ve HTC One Mini'yi zorda bırakacak gibi görünüyor (sırasıyla qHD ve 720p çözünürlüklere sahipler). 1520V'nin diğer özellikleri arasında 2GB RAM, Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 32GB dahili depolama alanı (microSD desteği yok) ve kablosuz şarj olabilen 3.000mAh pil var.

Yine de söylentiye dikkatle yaklaşmak gerekiyor. Çünkü 4.3 inç ekranda Full HD çözünürlük, 513ppi piksel yoğunluğuna denk geliyor. Bu yoğunluk, beklenen 2K ekranlı amiral gemisi modellerdeki kadar yüksek. Ayrıca Lumia 1520V'yi görmek için acele etmeyin, çünkü Nisan'da Windows Phone 8.1'li ilk ceplerle beraber tanıtılabilir.

Okuyucu Yorumları