Lumia aksesuarları IFA'da duyuruldu!

Microsoft, Lumia 730 ve 830 ile birlikte, Lumia'lar için bu özel aksesuarları da sahneye çıkarttı!

Lumia'lara yeni "oyuncaklar!"

Lumia 730, 735 ve 830'u tanıtan Microsoft, akıllı telefon serilerini tamamlayacak bir dizi aksesuarı da duyurdu.

Aksesuarlardan ilki olan Microsoft Screen Sharing For Lumia Phones – HD-10, kablosuz görüntü bağdaştırıcısı üzerinden full HD akışı destekliyor. Microsoft Screen Sharing'i HDMI kablosuyla TV'nize bağlayıp, gücünü micro USB üzerinden sağladığınızda alet, Lumia'nıza kablosuz olarak bağlanıyor. Hızla bağlanmak için NFC destekli Lumia'nızı cihaza değdirmeniz yeterli oluyor.

Microsoft Screen Sharing, Wi-Fi CERTIFIED Miracast'lar ve ekran yansıtma özelliği bulunan Lumia'lar tarafından destekleniyor. Üç renk seçeneğiyle gelen HD-10, 79 dolara önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.

Lumia aksesuarları IFA'da duyuruldu!

Sıradaki ikinci aksesuar Nokia Wireless Charging Plate – DT-903, Nokia'nın ikinci nesil kablosuz şarj cihazı ve Lumia'nızın pilinin bittiğini anlayabiliyor. Qi uyumlu, BT LE destekli cihaz, ona ihtiyacınız olduğunu anladığı anda hafif bir ışık yayıyor. Aynı ışık Lumia'nızda sizi bekleyen bir uyarı olduğunda da yanıp sönüyor. Nokia Wireless Charging Plate'in fiyatı ise 59 dolar.

Devamı, sonraki sayfada.

Lumia 735 ve 830 için kablosuz şarj, fazlası!

Lumia 735 ve 830 için kablosuz şarj, fazlası!

Wireless Charging Shell for Lumia 735 – CC-3086, Lumia 735'e kablosuz şarj yeteneğini kazandırabiliyor. Fiyatı, 14.90 euro olarak belirlenmiş.

Lumia aksesuarları IFA'da duyuruldu!

Wireless Charging Flip Shell for Lumia 830 – CP-627, Lumia 830'a kablosuz şarj özelliği ekleyen bir kılıf ve önümüzdeki ay 24.90 euro'ya satışa sunulacak.

Lumia aksesuarları IFA'da duyuruldu!

Son olarak Nokia Wireless Charging Plate – DT-601 ise destekleyen Lumia'lar için bir kablosuz şarj yüzeyi sunuyor. Gücünü USB'den alan şarj cihazı, bu ay 39 dolar fiyatla satışa sunulacak.

Aksesuarlar hakkında daha detaylı bilgi için Nokia Conversations sayfasına göz atabilirsiniz.

IFA'dan en güncel haberleri, tüm son dakika gelişmelerini, özel IFA 2014 sayfamızda bulabilirsiniz. Bizi takipte kalın!

Okuyucu Yorumları