Lumia Black güncellemesi sorun çıkardı!

Nokia'nın Lumia cepleri için yayınladığı son güncelleme, sorunlarıyla beraber geldi!

Lumia Black can sıkıyor!

Nokia Lumia'lar için yayınlanan Windows Phone güncellemesi, bazı kullanıcılar için bir takım sorunları da beraberinde getirdi. Lumia Black adındaki güncelleme, belirli Lumia'lar için arayüz ve kamera geliştirmeleri sunuyor olsa da bazılarının karalar bağlamasına neden oldu.

İnternette şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, nedeni tam olarak bilinmeyen 80188309 hatası nedeniyle güncellemeyi yükleyemediler. Bazı kullanıcılar ise önemli işlevlerden Nokia Beamer'ı App Store'da bulamadılar.

Güncellemeyi yüklemeye çalışan bir The Register editörü ise tam anlamıyla çileden çıkmış görünüyor. Yükleme işlemine başladığı sırada "telefonu şarj edin" mesajını alan yazar, telefonunun zaten şarjda olduğunu, yine de onu 30 dakika şarj ettiğini, ancak bu sefer 80188309 hatasını aldığını söylüyor. Bunun üzerine telefonunu baştan başlatan editör, güncellemeyi tekrar denediğinde ikinci aşamaya ulaşmayı başarmış, ancak bu kez "Güncelleme indirildi, ancak açılamadı (80188309)" hata mesajını almış.

Güncellemeyi Lumia 820'sinde bir kez daha yüklemeyi deneyen yazar, onu uygulama güncellemeleri altında listelenen extras+info güncellemesi yoluyla 20 dakikada yükleyebilmiş.

Nokia'nın sözkonusu 80188309 sorununu onardığı söyleniyor. Peki siz Lumia'nızı güncellerken sorun yaşadınız mı?

Okuyucu Yorumları