Mac kullanıcıları Bitdefender korumasında!

Bitdefender, OS X için yeni antivirus yazılımı Bitdefender Antivirus for Mac'i kullanıma sundu!

Mac kullanıcılarına koruma!

Apple Mac OS X işlerim sistemine yönelik saldırıların gün geçtikçe artması nedeniyle, dünyanın önde gelen güvenlik çözüm sağlayıcılarından Bitdefender, dünyanın en efektif anti virüs olarak tasarlanan Bitdefender Antivirus for Mac, yazılımını Mac kullanıcılarının beğenisine sundu.

Yeni Bitdefender Antivirus for Mac özellikle OS X için geliştirilen yenilikçi ve daha hızlı bir tarama motoru kullanıyor. Bitdefender'in Mac OS için çıkarttığı ise sürekli tarama özelliğini ilk entegre ve Mac kullanıcılarına ekstra bir güvenlik sağlayan Virus Scaner Plus da Mac App Store'da yer almaya devam ediyor.

"Son yıllarda OS X işletim sistemine yönelik saldırılarda büyük bir artış olduğunu gözlemledik" diyen Bitdefender kıdemli güvenlik stratejisti Catalin Cosoi, sözlerine "Mesela Flashback, Windows için geliştirilmiş en agresif virüsten daha fazla makinaya bulaştı. 600 binin üzerine Mac halihazırda Flashback malware tarafından kontrol ediliyor".

Devrimsel Mac antivirüs yazılımı Bitdefender Antivirus for Mac Apple bilgisayarların web trafiğini filtreleyerek zararlı yazılım yayan sitelere erişimini engelleyen TrafficLight yazılımını da içeriyor.

Yeni Bitdefender Antivirus for Mac bu adresten idirilerek 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilir. Virus Scanner Plus ise Mac App Stores'dan indirilebiliyor.

Okuyucu Yorumları