Macbook alana müthiş bir hediye...

Yeni bir MacBook almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun; yoksa müthiş hediyesini kaçırabilirsiniz

MacBook alana sürpriz!

1-31 Temmuz 2009 tarihleri arasında Gezegen üzerindeki en cazip ve en çevreci laptop MacBook alan herkese iPod Touch hediye ediliyor.

LCD ekran yerine %30 daha az enerji harcayan LED ekranlı, çevreci zihniyetle tasarlanmış, stil ikonu ve moda tasarımcılarının bir numaralı tercihi yeni aliminyum kasa bir MacBook'u 1-31 Temmuz tarihleri arasında satın aldığınız takdirde Mac Book'unuzun yanında en eğlenceli müzikçalar iPod'ların dokunmatik ekranlı modeli iPod Touch size hediye edilecek.

iPod Touch'a gelince.. Çeşit çeşit oyun, eğlenceli ve yararlı uygulamalar, şarkı, resim ve internet ile müzikçalardan çok daha fazlasını sunan iPod Touch'ınızı, hem tatile giderken hem de günlük hayatınızda yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Üstelik uygulama yükleme özelliği ile fenomene dönüşen iPod Touch'larda günün her anına uygun bir uygulama bulmanız mümkün. İş hayatınızla veya hobilerinizle ilgili istediğiniz her şeyi tek bir tuşla elinizin altına getiren iPod'unuzla seyahatinizi planlayabilir, yeni bir dil öğrenebilir veya istediğiniz kitabı sahilde güneşlenirken online olarak okuyabilirsiniz.

Bunun dışında döviz kuru hesaplama, sözlük, restoranda rezervasyon yaptırma, sudoku, sarhoşluk testi uygulamaları ile tıpkı özel asistanınız gibi hayatınızı kolaylaştıran iPod Touch sayesinde, size sadece yazın keyfini çıkarmak kalıyor.

MacBook'lar tüm yetkili Apple satış noktalarında sahiplenmenizi bekliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları