Macera severlere müjde: Memento Mori geliyor!

Macera oyunlarının yavaş yavaş yok olduğu günümüzde Memento Mori yeni bir soluk olabilir.

Maceraya hayat öpücüğü

Macera oyunlarının azalmaya başladığı şu günlerde, dtp Entertainment da oyun pazarında bu eksikliği görmüş olacak ki yeni macera oyunu Memento Mori'yi kamuoyuna duyurdu.

Dtp Entertainment tarafından geliştirilen ve ileri bir tarihte dağıtımına başlayacağı Memento Mori, macera türü oyunlara gönül vermiş oyuncuların kesinlikle kaçırmaması gereken bir oyun.

Memento Mori'nin diğer macera oyunlarıyla karşılaştırıldığında bu oyun türüne getirdiği en büyük yenilik oyunun 6 farklı şekilde bitirilebilmesi. Tahmin edebileceğiniz gibi, oyundaki hikayeyi tamamen sizin tercihleriniz belirliyor. Oyundaki senaryonun olabildiğince geniş olmasından dolayı 6 farklı sonu bulunan Memento Mori'yi bir defa oynamak bile size yeterli gelmeyebilir.

Lara ve Max isimli iki farklı karakterle oynanabilen oyunda oyun boyunca birçok bulmacayı çözmek zorundasınız. Bu nedenle oyun içerisinde gerçekleştirdiğiniz diyalogları dikkatle okumanız gerekiyor; zira bu konuşmalarda bu bulmacalarla ilgili önemli ipuçları olabiliyor.

Memento Mori'nin en erken önümüzdeki yıl çıkması öngörülüyor.

Okuyucu Yorumları