Madonna'nın yeni albümü Vodafone'da

Vodafone aboneleri Madonna'nın yeni albümünü cep telefonlarından dinleyip kaydedebiliyorlar.

Madonna Cepte

Vodafone'un Warner Music International ile yaptığı anlaşma kapsamında Vodafone aboneleri, Madonna'nın yeni albümü "Hard Candy"yi tüm dünyada herkesten önce cep telefonundan dinleme, kaydetme ve cep telefonu fırsatına sahip olacak.

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone ve Warner Music International (WMI), Madonna'nın Warner Bros. Records için yaptığı 11. stüdyo albümünün 28 Nisan'daki dünya lansmanından önce tüm Vodafone müşterilerine özel olarak dağıtılması için anlaştı. Mobil iletişimin ve müziğin iki devi, büyük heyecanla beklenen "Hard Candy" albümünde yer alan yeni şarkıları ve mobil içeriği tüm dünyada ilk olarak Vodafone abonelerinin beğenisine sunacak.

Çok sayıda Platin Plak ödülü sahibi, Grammy ödüllü şarkıcı, şarkı yazarı ve videoda çığır açan Madonna'nın şarkılarıyla, "Hard Candy"den toplam yedi parça, albüm piyasa çıkmadan önce 21 Nisan itibariyle haftanın her günü bir parça olmak üzere gerisayımla sunulacak. Her parça indirilmek üzere 24 saat süresince Vodafone Live! üzerinden Vodafone müşterilerine sunulduktan sonra, yerini bir sonrakine bırakacak.

Ayrıca, İspanya, Portekiz, Almanya ve Belçika dahil, seçilmiş pazarlardaki Vodafone müşterileri yeni çıkan single parça "4 Minutes"a hemen erişebilecek.

Madonna önce Vodafone'da

Madonna önce Vodafone'da
Vodafone beş kıtada, 25 ülkede faaliyet yürütüyor

Bu benzersiz müzik deneyiminin bir parçası olarak, tüm katılımcı bölgelerdeki Vodafone müşterileri, cep telefonu zil melodisi, zil geri çaldırma tonu ve SMS tonları olmak üzere, bir hafta boyunca, özel ve bağlantılı cep telefonu içeriğini kapsayan Vodafone live! üzerinden Madonna'nın mini sitesine erişebilecek.

Vodafone Grubu Global Baş Pazarlama Sorumlusu Frank Rovekamp şu açıklamada bulundu: "Vodafone, insanların cep telefonlarındaki müzik deneyimini tamamıyla değiştirdi. Warner Music ile gerçekleştirilen işbirliği bu mirasın üzerinde sağlam bir temele oturuyor."

WMI Başkan Yardımcısı ve Warner Music Europe Başkanı John Reid ise şunları kaydetti: "Vodafone Live! aracılığıyla böylesine zengin bir içerik sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece, dünya üzerindeki milyonlarca Madonna hayranına böylesine yenilikçi bir yöntemle ulaşıyoruz."


Madonna Hakkında

Çok sayıda Grammy ödülü sahibi şarkıcı, şarkı yazarı, prodüktör, kültür ikonu, dünyaca tanınan sahne sanatçısı, videoda çığır açan sanatçı, çocuk kitapları yazarı, yönetmen ve belgesel film yapımcısı Madonna, yirmi yılı aşan benzersiz kariyeri boyunca 200'den fazla albüm satmış ve tüm zamanların en büyük Rock & Roll Yıldızları arasına girmiştir.

Bilgi için
Vodafon Plaza - ( 212 ) 367 00 00

Okuyucu Yorumları