Magnum'dan Eva Mendes'li interaktif oyun!

Magnum, Eva Mendes'in de rol aldığı dizi formatındaki ilk interaktif oyununu gururla sunar...

Eva Mendes'li oyun...

Magnum, Türkiye'nin bir marka tarafından yapılan dizi formatındaki ilk interaktif oyununu (advergame) gururla sunar! Eva Mendes'in de rol aldığı advergame, 11 Mayıs-21 Haziran 2009 tarihleri arasında oyunseverlerin ve diziseverlerin karşısında!

www.sadecemagnum.com'da yayınlanan Türkiye'nin ilk dizi formatındaki advergame'i, oyun dünyasına farklı bir soluk getiriyor. Magnum'un internet sitesinde oynanabilen advergame'in takipçileri ister içinde bulundukları haftaların, isterlerse de önceki haftaların video oyununu oynayabiliyor.

11 Mayıs-21 Haziran 2009 tarihleri arasında devam eden, 6 hafta sürecek advergame'de Eva Mendes de hayranlarının karşısına çıkıyor. Mendes'in ince zevki ile döşediği Magnum Evi'nde geçen hikaye, Lidya'nın eve taşınmasıyla başlıyor. Hikayede Lidya'nın yan komşusu olan Mert, başarılı bir reklam müziği yapımcısını canlandırıyor. Oyun, bu iki karakter arasında geçen hikayeyi 6 farklı bölümde, alışılmışın dışında bir kurguyla sunuyor ve onlara "Oynarken Gözün Hiçbir Şey Görmeyecek!" uyarısını yapıyor.

Advergame sonunda kazanılan puanlar, oyun tutkunlarına çekilişle hediye kazanma fırsatları sunuyor. Bunlardan biri ilk dönem sonunda 5 şanslı kişinin kazanacağı Philips LCD televizyon.

Kullanıcılar ayrıca sitedeki sırayla kazan fırsatlarıyla; Mudo, Marks&Spencer, Teknosa, Tekin Acar hediye çekleri ve Mudo'dan sürpriz hediyeler kazanabilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir.