Maltepe Üniversitesi 6. Bilişim Günleri

Festival zamanı: Maltepe Üniversitesi Bilişim Kulübü'nün düzenlediği 6. Bilişim Günleri başlıyor!

Bilişim Günleri

T.C. Maltepe Üniversitesi Bilişim Kulübü'nün düzenlediği 6. Bilişim Günleri, birçok uluslararası firmadan gelen, alanında profosyonel olan kişilerden oluşan bir ekibin yer aldığı önemli bir etkinlik. 30 Nisan'da başlayacak olan etkinlik 3 gün boyunca devam edecek.

Maltepe Üniversitesi 6. Bilişim Günleri'ni destekleyen kurum ve kuruluşlar ise şöyle: Bilge Adam, CETurk, I-Con, Smart Pro ve Microsoft.

Maltepe Üniversitesi Bilişim Kulübü'nün düzenlediği 6. Bilişim Günleri'ne herkes katılabilir. Ancak katılım için son tarih Bilişim Günleri'nin başlangıç tarihinin bir gün öncesi.

6. Bilişim Günleri'nde tartışılacak konular ise şöyle: VS.NET 2008 ile Mobil Uygulamalar, Bilişimde Gelecek 10 Yıl, SilverLight, Web Geleceği: E-Ticaret, Önce test - Sonra Kod: Test Merkezli Yazılım Geliştirme, Ethical Hacking, Kişisel Gelişim, İş Zekası, Kurumsal Yazılım Mimarileri, Yazılım Geliştirme Süreçleri, Kurumiçi Web Siteleri ve SharePoint, Yazılımda Google ve Yazılımda Kariyer.

Maltepe Üniversitesi'nin düzenlediği 6. Bilişim Günleri'yle ilgili daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.maltepebilisimgunleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları