Malzeme Sektörünün Malzeme Günleri'nde Tutuluyor!

Malzeme sektörünün nabzı 4-5 Mart'ta Malzeme Günleri'nde tutuluyor!

Malzeme Günleri başlıyor!

Malzemenin geleceği tüm detaylarıyla Malzeme Günleri'19'da ele alınıyor! Bu sene ikincisi düzenlenecek olan 'Malzeme Günleri', temel malzeme gruplarında kendi sektörlerinde birer dev haline gelmiş seçkin firmaları aynı çatı altında buluşturuyor.

Malzeme Sektörünün Malzeme Günleri'nde Tutuluyor!

Malzeme sektörüne ilgi duyan veya kariyer planlamasının herhangi bir noktasında malzemeyle ilgilenmeyi düşünen, hazırlıktan yüksek lisansa kadar her öğrenciyi sektörle bir araya getirmenin ve nitelikli bilgiye en doğru kaynaklardan ulaşmalarına aracılık etmenin amaçlandığı Malzeme Günleri'nde; eğitimine yeni başlamış mühendis adaylarının bilgi yelpazelerine yeni renkler katıp çalışacakları alanları belirlemelerinde yardımcı olmak da hedeflenenler arasında.

Geçtiğimiz yıl üniversite bünyesinden ve okul dışından, iki günde toplamda 750'ye yakın kişinin katılımıyla gerçekleşen Malzeme Günleri'nde; Renault, Dowaksa, Gizemfrit, Vitra, TEI, Şişecam, Assan ve Erdemir'den ağırlanan değerli konuşmacılar meslekteki deneyimlerini katılımcılarla paylaşarak mühendis adaylarına sektörlerinden bir kapı araladılar.

Her sene bir öncekinden daha da kapsamlı hale gelen ve değeri katlanarak artan Malzeme Günleri'nde bu dönem de otomotivden cam sektörüne, demir çelikten seramiğe tüm malzeme gruplarına yönelik firmalardan katılacak konuşmacıları görmek mümkün olacak.

4 Mart Pazartesi günü;

-Supsan'dan Üretim ve Ar-Ge Müdürü Seçkin Özkurt,

-Şişecam'dan Ergitme Teknolojileri ve Mühendislik Direktörü Atilla Ünsal,

-Mercedes-Benz'den Otobüs Şasi&Döküm Parça Satın Alma Müdürü Ufuk Karaca ,

-Gizemfrit'ten Kalite Kontrol Müdürü Selime Öztürk,

-Roketsan'dan Malzeme Teknolojileri Tasarım Mühendisi Fatih Güner,

5 Mart Salı günü;

-Erdemir'den Sıcak Ürün ve Proses Ar-Ge Müdürü Abdullah Sezer ile Çelik Üretim ve Döküm Teknolojileri Ar-Ge Müdürü Naci Arun,

-Tila Kompozit'ten Genel Müdür Burak Darcan,

-Yurtbay Seramik'ten Arge ve Teknoloji Müdürü Mukadder Kılıç ile Pazarlama Direktörü Melis Yurtbay

-Arçelik'ten Malzeme Teknolojileri Ar-Ge Yöneticisi Mustafa Sezer,

fuaye alanında öğrencilerin mesleki anlamda sorularını yöneltebilecekleri firmalardan stantlar ile beraber katılımcıların huzurunda olacak.

4-5 Mart'ta Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde 'Malzemenin geleceği...'nin konuşulacağı Malzeme Günleri'nde siz de yerinizi alın! Etkinliğe kayıt için @ytumbk Instagram biosunda bulunan kayıt formunu doldurmanız yeterlidir.

Malzeme Sektörünün Malzeme Günleri'nde Tutuluyor!

Malzeme sektöründen seçkin firmaların ağırlanacağı Malzeme Günleri'19, 4-5 Mart'ta YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde!

Her biri kendi alanlarında dev firmalardan katılacak yetkin konuşmacılar, ortak bir amaç için aynı çatı altında buluşuyor! İki gün boyunca Supsan, Şişecam, Mercedes-Benz, Gizemfrit, Roketsan, Erdemir, Tila Kompozit, Yurtbay Seramik, Arçelik ve Eczacıbaşı Askaynak'tan katılım gösterecek değerli isimler, öğrencilerin mesleki anlamda sorular yöneltebileceği firma stantları, dil ve program eğitimi çekilişleri ve daha birçok faydalı detay Malzeme Günleri'19'da!

Etkinlik ücretsiz ve sertifikalıdır. Kayıt için bu bağlantıda yer alan başvuru formunu doldurmanız yeterli.

Okuyucu Yorumları