Manchester United kupayı nasıl kazandı?

Tottenham'ı geçip Carling Kupası'nı kazanan Manchester United'ın zaferinin ardında bakın ne çıktı?

Bu bir spor haberi değil!

İngiltere'de Carling Cup Finali'nde rakibi Tottenham Hostpur'u penaltı atışlarıyla deviren Manchester United'ın kalecisi Ben Foster, takımının galibiyetinin sırrını açıkladı: iPod!

Maçın normal süresinde ve ardından uzatmalarda eşitliğin bozulmaması üzerine penaltı atışlarına geçilen maçta maçın kaderini muhteşem kurtarışlarıyla adeta Foster belirledi. Ancak penaltı atışları öncesinde iPod'una koşan kalecinin bu hareketi ilk başta herkesi şaşırttı. 4-1'lik skorla takımının galibiyetinde büyük katkısı bulunan Foster, maçın ardından gazetelere verdiği demeçte penaltı atışlarından önce Tottenham'lı futbolcuların penaltı atışlarını iPod'undan izlediğini ve videoda izlediği bu penaltı atışlarına göre bir taktik belirlediğini dile getirdi.

Foster, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yeni buluşun mimarı antrenörüm Eric Steele'dan başkası değildir. Blackburn Rovers'tan aramıza katılmasıyla birlikte iPod'u kulübümüze sokan Steele, bu sayede bu maçı penaltılarda rahatça kazanabilmemizde büyük rol oynamıştır."

Okuyucu Yorumları