Marka ruhuna uygun, yasal ve dijital müzik

SMG Multimedya geliştirdiği özel yazılımla marka ruhuna uygun, yasal ve dijital müzik imkanı tanıyor

SMG ile yasal, dijital müzik

SMG Multimedya; geliştirdiği özel yazılımla AVM, restoran ve zincir mağazalar gibi ticari alanlarda çalınan müzikleri kurumsal kimliğin bir parçası haline getiriyor. Her kuruma özel hazırlanan içerikler, markanın imajına uygun olarak hazırlanıyor. Anlık internet trafiği yaratmadan güne, saate ve döneme özgü güncel müzik yayını ve anons hizmeti veriliyor.

Alışveriş yaparken, restoranda yemek yerken ya da bir otel ortamında atmosferi iyi ya da kötü yapan dekor,ışık, ısı, koku, müzik gibi pek çok faktör var. Bu konuda yapılan araştırmalar, özellikle müziğin tüketim tercihlerine etkisinde önemli bir yer tuttuğunu kanıtlamış durumda.

Çalınan her müziğin, ürünün ya da markanın doğrudan algılanmasında etkili olması, firmaları da bu konuda daha kuruma özel çözümler aramaya yönlendiriyor. SMG Multimedya 2009 yılında geliştirdiği özel sistemle meslek birliklerinden aldığı dijital müzik iletim yetkisiyle ve anlaşmalı olduğu özel müzik bankaları içerikleri ile yasal müzik yayınlarının internet bağlantısı üzerinden paylaşılmasını sağlıyor. Perakende mağazaları, AVM'ler, restoran ve cafeler, turistik mekanlar, spor ve sağlık merkezleri SMG dijital yazılımı sayesinde anlık internet trafiği yaratmadan, gün içinde değişik saatlerde her lokasyonda aynı ya da ayrı içerikle, sürekli güncellenen müzik yayını yapabiliyor.

Firmalara hem yasal hem marka imajına uygun dijital müzik yayını sağlayan SMG Multimedya, kendi bünyesinde geliştirdiği özel müzik yazılımı ile halka açık mekanlarda kuruma özel çözümler sunuyor.

SMG Müzik Yazılımı; internete sürekli bağlı kalmak zorunda olma zorunluluğunu ortadan kaldırdığı için yayın herhangi bir internet kesintisinden etkilenmiyor. SMG, firmaların tüm şubelerinde standart yayın imkanı sağlamakla birlikte, hepsini ayrı ayrı da yönetebildiği için hazırlanan yayın akışlarına; şubeye özel kampanya, indirim, reklam vb. anonsları da uygun zaman dilimlerine göre ekleyebiliyor.

Okuyucu Yorumları