Marley kulaklık ve hoparlörler Türkiye'de!

Bob Marley'in vizyonunu devam ettirmeyi amaçlayan hoparlör ve kulaklıklar, Türkiye'de satışta!

Marley kulaklıklar Türkiye'de

Bob Marley'in daha iyi bir dünya için 'One Love One World' (tek sevgi tek dünya) vizyonunu yaymak amacıyla, aile fertlerinin teşvikiyle üretilen Marley kulaklık ve hoparlörler Mobicom güvencesi ile Türkiye'de de satışa sunuldu. Jammin', Freedom ve Destiny isimli üç farklı koleksiyonda, kulak içi ve kulak üstü kulaklıklar ile taşınabilir hoparlörlerden oluşan ürünler ilk olarak Vakkorama Mağazaları'nda müzikseverler ile buluşuyor.

Yüksek kalite

Gücünü mesleğinin ustası Bob Marley'den alan Marley markası yarattığı her üründe aynı ustalığı hedefliyor. Müzisyenler yardımıyla geliştirilen bas ve tizin uyumuyla her enstrüman ve sesin optimum seviyede duyulması için tasarlanan ürünler aynı zamanda Bob Marley'in zamansızlığına yakışan zorlu yaşam koşullarına dayanacak şekilde üretiliyor.

Çevre dostu

Marley markası yüksek ses kalitesinin yanı sıra çevre dostu ürünler yaratarak sürdürülebiliriği de sağlamayı amaç ediniyor. Her ürün geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak üretilip, paketleniyor. Böylece atık akışının önlenmesi hedefleniyor.

Sosyal sorumluluk projelerine katkı

Marley ürünleri satışından elde edilen gelirin bir kısmı Marley Ailesi tarafından kurulan 1Love Vakfı'na (www.onelove.org) aktarılıyor. Ana ilgi alanları gençlik, dünya ve barış olan 1Love da bu geliri destekleyici projelere yönlendiriyor.

Marley Ailesi'nin eşitlik, birlik, doğruluk, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk değerlerini yansıtması amacıyla çevre dostu malzemelerden üretilen ürünler için Bob Marley'in kızı Cedella Marley "Babamız vizyonunu ailesi ve hayranları ile müziğinde verdiği mesajlarla paylaştı. Bizim misyonumuz da bu hareketi daha ileriye götürmek. Marley ürünleri bu vizyonu yeni nesile yaymamız için çok iyi bir araç oldu" dedi.

Ürünlerin fiyatları 69 ile 999 TL arasında değişiyor.

Okuyucu Yorumları