Mars'a düşen UFO'nun "gizemi"

Mars'tan gelen resimleri inceleyenler, şimdi de Mars'a düşmüş bir UFO buldular!

Şimdi de "UFO" buldular!

NASA'nın uzay araştırmaları sürerken, pek çok insan da NASA araçları ve uyduları tarafından çekilen fotoğrafları inceleyerek kendi araştırmalarını yapıyorlar. Normal olarak da bu fotoğrafların içerisinde uzaylı kadınlar, yengeçler, tabutlar ve daha pek çok farklı şeye benzeyen cisim fark edilebiliyor.

Fark edilen bu ilginç cisimlerin sonuncusu ise "Star Wars" evrenindeki "Star Destroyer" gemilerine benzeyen bir cisim. Ufosightingsdaily sitesinden bir blogger, Scott C. Waring, bu cismin düşmüş bir UFO olduğunu iddia ediyor. Waring'in tanımlaması ise şu şekilde: "Araç yaklaşık olarak sadece 2.5-3 metre uzunluğunda; yani büyük ihtimalle sadece birkaç tane yolcu taşımaktaydı. Mars'ta bulduğumuz çoğu figürün 5-8cm yüksekliğinde olduğunu düşünürsek, bu cisim daha gerçekçi görünüyor."

Eğer hayal gücünüz genişse, siz de bu cismin masa boyutundaki bir UFO olduğu ve Mars'a zorunlu iniş yapmak zorunda kalan küçük uzaylılarla dolu olduğu ya da bu drone'un gerçekten büyük bir menzile sahip olduğu sonucuna varabilirsiniz.

Görünene göre Huffington Post, bu konu hakkında NASA ile iletişime geçme uğraşına girmiş durumda. Jet Propulsion Laboratory sözcüsü Guy Webster'ın Huffington Post'a söylediğine göre resimlerin yorumları hakkındaki "ciddi iddialar" konusunda doğrulanmış bir araştırma bulunmakta.

Kısacası, bu "UFO"nun da bir diğer taş oluşumu olduğunu söylemek çok zor olmasa gerek...

Okuyucu Yorumları