Mars'ı Celestron ile keşfedin!

Celestron'un "evrim geçiren modeli" ile Mars'ın keşfedin.

Mars'ı keşfedin!

Dürbün, mikroskop ve teleskop markası Celestron'un "evrim geçiren modeli", Mars'ın yeni keşfedilen tuzlu akarsularını ve 120 bin kayıtlı gök cismini size daha da yakınlaştırıyor. Gökyüzü ile aranızdaki engelleri kaldıran Celestron Nexstar Evolution modeli, akıllı telefon ve tabletlerden de kontrol edilebiliyor.

Eyüboğlu'nun distribütörlüğünü yaptığı Celestron, teleskopta evrim olarak nitelendirilen Nexstar Evolution modeli, dahili şarj edilebilir pili sayesinde 10 saate kadar açık alanda bağımsız bir şekilde gözlem yapma imkanı sunuyor.

Evolution model teleskobu bağladığınız akıllı telefon veya tabletlerle uzaktan kontrol edebilir, gözlemlemek istediğiniz gezegeni seçebilirsiniz. İki dakikalık kurulum işleminden sonra kumanda, telefon veya tabletten görmek istediğiniz gök cismini seçerek anlık görüntüyü Nexstrar Evolution'dan gözlemleyebilirsiniz. Wi-Fi özelliği ile akıllı cihazlarınızı bağlayabileceğiniz Nexstar Evolution teleskobu uzaktan kontrol etmek ve gözlemlediklerinizi kaydetmek için Celestron'un "SkyPortal" adlı uygulamasını indirmek yeterli.

Celestron Nexstar Evolution teleskobun üzerinde bulunan USB girişi de akıllı cihazlarınızı şarj etmek için eklenmiş. Üç farklı boyu olan teleskobu 6, 8 ve 9,25 inç ebatlarında bulabilirsiniz.

Celestron'un Nexstar Evolution modelindeki teleskopları hepsiburada.com, hobix.com.tr, ve hızlıal.com sitelerden alabilir veya en yakın Celestron bayi için eyb.com.tr bayiler bölümüne bakabilirsiniz.

Celestron Nexstar Evolution 6'' Teleskop satış fiyatı; 2.400 $,

Celestron Nexstar Evolution 8'' Teleskop satış fiyatı; 3.200 $,

Celestron Nexstar Evolution 9,25'' Teleskop satış fiyatı; 4.300 $'dır.

Okuyucu Yorumları