Mart'taki Apple etkinliği için yeni bir iddia

4 inç'lik iPhone ve iPad Air 3 ne zaman görücüye çıkıyor? İşte sızan yeni tarih!

Büyük duyuru için yeni tarih!

Apple için yine dedikodu kazanının iyice kaynamaya başladığı ve heyecanlı bir bekleyişin sürdüğü günlerdeyiz. Cupertino'lu firmanın yeni 4 inç'lik bir iPhone ve iPad Air 3'ü tanıtması beklenilen yılın büyük etkinliğine dair çeşitli söylentiler ortalıkta dolanmaya devam ediyor. Daha önce 15 Mart'ta gerçekleşeceği söylenen etkinlik için artık yeni bir tarih daha ağır basmaya başladı. 9to5Mac'ten Marc Gurman'ın iddiasına göre Apple söz konusu cihazları 18 Mart'ta tanıtacak.

Gurman'ın bu etkinlik hakkında uzun bir süredir rapor verdiğini göz önünde bulundurursak bu yeni iddianın artık firmanın en azından Mart ayı içerisinde kesin olarak bir etkinlik düzenleyeceği anlamına geldiğini söyleyebiliriz. Elbette Apple'dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmış değil, fakat 9to5Mac editörünün bu konularda yanıldığına da pek şahit olmadık.

iPhone 5se olarak adlandırılan 4 inç'lik iPhone; ağırlıklı olarak iPhone 6'daki donanımlarla gelse de tasarım olarak iPhone 5s'i andıracak gibi duruyor. 9,7 inç'lik ekran çizgisini devam ettireceği düşünülen iPad Air 3'ün ise bazı sürprizler yaparak iPad Pro'nun birkaç özelliğini alması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları