Masaüstlerinde incelik: BenQ nscreen i91

Hem monitör, hem bilgisayar. BenQ'nun şık masaüstleri için tasarladığı BenQ nscreen i91 tanıtıldı

Masaüstlerinde "ince" moda

Masaüstlerinde fazla yer kaplamayan, temel işlevlere sahip ama şık görünümlü ve maliyeti de yüksek olmayan kişisel bilgisayarlar devri başlıyor. Donanım olarak fazla iddialı olmayan ancak günlük temel işlemleri kolaylıkla halledebileceğiniz, internete bağlanmak, video seyretmek ve klasik ofis tarzı uygulamalarla çalışmak isteyenleri hedefleyen konseptler bu yıl bilgisayar süpermarketlerinin raflarını süsleyecek.

BenQ'dan yeni bir model
Karmaşık kablo ve portalları sona erdiren nScreen i91, kolay kurulumu ve kullanıcı dostu arabirimiyle fişlerini takıp çalıştırdıktan ve online bağlantıdan sonra internet keyfine başlamanıza olanak sağlıyor. Ayrıca 16:9 görüntü oranlı yüksek çözünürlüklü (HD) geniş ekran, bilgisayara kusursuz olarak entegre edilmiş durumda.

BenQ, daha kolay kullanım için, nScreen i91'e, ev cihazı arayüzünü ustaca entegre etmiş. Örneğin, ekranın sağ alt köşesinde konumlandırılan TV'dekine benzer yuvarlak bir buton ile hem açma kapama hem de ses kontrol işlemi sağlanabiliyor. Kullanıcıların aileleri ve arkadaşlarıyla görüntülü olarak sohbet etmesini sağlamak için 1.3M webcam entegre edilmiş ve basit bir Voice over Internet Protocol (VoIP) videofon satın alınarak görüntülü sohbet keyfini yaşanabiliyor.

Not: Basın bülteninden derlenmiştir.

Teknik özellikler ve fiyat

BenQ nScreen i91'in teknik özelliklerini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Model i91
Ekran 18.5"W (HD)
Çözünürlük 1366x768
Platform AMD Yukon
CPU AMD Sempron 210U
Chipset AMD 690E + SB600
RAM 1G
HDD 160GB HDD
İşletim Sistemi Windows XP Home
Network 802.11b/g & 100BaseT
Web kamera 1.3M pixel
Optik Sürücü Opsiyonel
VoIP phone Opsiyonel
USB port sayısı x6
Kart Okuyucu 4 in 1
Fiyat 599USD + KDV
Okuyucu Yorumları