Masaüstü bilgisayarlar nereye koşuyor?

Anakart teknolojilerini ve masaüstü PC'leri Canlı Yayında ASUS'la masaya yatırıyoruz!

Konu, masaüstü PC'ler!

Haberlere, lansmanlara ve reklamlara baktığımızda teknoloji dünyasını sadece tabletler, cep telefonları, laptop'lar ve giyilebilir cihazlardan ibaret sanabiliriz ama gerçekte masaüstü bilgisayarlar dünyasında inanılmaz şeyler oluyor! İşlemcilerin performansı hayal edemeyeceğiniz seviyelere tırmanıyor, anakartların sunduğu overclock seçeneklerinden tutun da ekran kartlarının inanılmaz performanslarına kadar birçok göz kamaştırıcı gelişme oluyor.

İşte bu gelişmelerin neler olduğunu, masaüstü bilgisayarlar dünyasında bizi neler beklediğini merak ediyorsanız, bu haftaki Canlı Yayınımızı kaçırmayın. Çünkü konunun uzmanını sorularımızla terleteceğiz!

İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan CHIP TechTalk Canlı Yayınlarında bu hafta Anakart teknolojilerini masaya yatırıyoruz. 17 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 13:00'da ASUS ofisinden gerçekleştireceğimiz CHIP TechTalk canlı yayınını kaçırmayın. Her zaman olduğu gibi Canlı Yayınımız www.chip.com.tr adresinden veya CHIP Online Facebook sayfasında izlenebiliyor. Görüşmek üzere!

www.chip.com.tr/canli

Okuyucu Yorumları