Masaüstünüzde yer açın!

Fujitsu'nun sunduğu bu küçücük canavar, normal masaüstü PC'lerin özelliklerine sahip...

Masaüstünüzde yer açın!

Mini PC sınıfında gerçek kişisel bilgisayar performansını sunan ESPRIMO Q9000, şık tasarımı ve boyutları ile tüketicinin kalbini fethedecek. Yarım A4 sayfayı aşmayan genişliği ile ESPRIMO Q9000, dar ofis ortamları ve dağınık masa üstleri için ideal bir kullanım sunuyor. Intel vPro teknolojisinin yönetim avantajları ise bilgi işlem yöneticilerine rahat nefes aldıracak

Fujitsu, mini PC'si ESPRIMO Q9000 ile şıklığı ve zarafeti masa üstüne getiriyor. Teknolojik özellikleri ile kullanıcıya yüksek performans ve kullanım kolaylığı sunan ESPRIMO Q9000, modern siyah alüminyum kasası ve yaklaşık bir CD sürücü boyutlarını aşmayan zarif ve küçük ölçüleriyle en dar ve sıkışık ortamlarda dahi kendine çok rahat yer bulabiliyor.

Verniklenmiş piyano siyahı rengini taşıyan modern alüminyum kasasında ESPRIMO Q9000, yarım A4 sayfasını geçmeyen genişlik ölçüsü ve 1,4 kg'lık ağırlığına rağmen günümüzün gelişmiş PC'sinin tüm teknolojik özelliklerini kullanıcıya sunuyor.

Core i serisi işlemci ve bol bellek

Core i serisi işlemci ve bol bellek

Intel'in en yeni yonga setini taşıyan Core i işlemci teknolojisini içeren bu mini bilgisayar, 4 GB'a kadar genişleyebilen belleği ve 500 GB'lık sabit diskiyle her biri diğerinden yüklü video ve müzik dosyalarını hızla tüketen günümüz tüketicisi için çok ferah bir çalışma alanı sunuyor. ESPRIMO Q9000 zengin bağlantı seçenekleriyle de kullanıcının, günlük yaşamında elinin altında olan diğer cihazları sisteme bağlamasını kolaylaştırıyor. 6 adet USB bağlantısına ek olarak gelen HDMI, DVI ve eSATA bağlantısı, yoğun ofis işlerinizi eğlenceye dönüştürmenizi sağlıyor. Cihazın üzerinde DVD sürücüsü için ayrılmış bir yuva da bulunuyor.

ESPRIMO Q9000'in Fujitsu'nun çevre duyarlılığının teknolojiye yansıması olduğunu vurgulayan Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Halit Zaim sözlerini şöyle sürdürdü:

"ESPRIMO Q9000 mini bilgisayar ile kullanıcılara elektrik tüketimi açısından tasarruflu bir ürün sunuyoruz. Bekleme modunda elektrik tüketimi 19 watt'ı aşmayan bu ürün, endüstrinin en gelişmiş enerji standartlarını yansıtıyor. ESPRIMO Q9000, en karmaşık BT altyapılarında dahi, bu mini PC'lerin başarıyla yönetilmesini sağlayan sistem yönetim özellikleri ile ofis kullanımı için de ideal. Üst seviye sistem güvenliği ve entegre Intel Aktif Yönetim Teknolojisi (iAMT) sayesinde, masaüstü ve taşınabilir bilgisayar klasmanında yöneticilerin aradıkları önemli özellikleri bir arada sunuyor."

Intel avantajı

En yeni Intel işlemci teknolojisiyle donatılmış olan ESPRIMO Q9000, performans ve enerji yönetiminde sunduğu avantajlar ve konfigürasyon esnekliği ile bilgi işlem çalışanlarının işini önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Intel'in Hyper-threading teknolojisi ise Turbo modunda her işlemci çekirdeğinin aynı anda iki görevi birden yürütmesine izin veriyor.

Intel'in Turbo Boost teknolojisi ise bilgisayar üzerindeki iş yükü arttığında ekstra performans sunarak uygulamaları daha hızlı çalıştırıyor. Intel'in gelişmiş yeni yönetim teknolojisi, uzaktan konfigure etme, ölçümleme, yalıtma ve tamir gibi bir dizi araçla, şirketlerin, ağ üzerindeki çalışmayan bilgisayarlarına müdahale edebilmelerini sağlıyor.

Tasarımı ve işlevselliği ile çok sayıda ödülün sahibi olan ESPRIMO Q9000, şık görünüşü ve masaüstü için ideal boyutları ile Fujitsu'nun Dinamik BT Altyapıları vizyonu doğrultusunda ofis ortamına yeni bir soluk getirmeye aday görünüyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları