Masaüstünüzü internete taşıyın

Jooce.com, kolay ve eğlenceli ara yüzüyle internet üzerindeki masaüstünüz olmaya aday.

İnternetteki masaüstünüz

Jooce.com, aslında internet üzerinde verilen bir veri saklama hizmetinin sitesi. Fakat farklı ara yüzüyle, internet tarayıcınızda tıpkı bir masaüstü gibi görünüyor ve dosyalarınızla ilgili birçok işlemi bilgisayarınızda yaptığınız gibi yapabiliyorsunuz.

Sitenin ilk göze çarpan özelliği, internet üzerinden MSN, Yahoo, AIM ve ICQ'ya bağlanabiliyor olmanız. Sitenin kontrol paneline girip gerekli ayarları yaptığınızda, solda yer alan panelde istediğiniz messenger programı açılıyor.

Diğer bir özellik ise sitede saklanan dosyaların, tıpkı bilgisayarınızdaki gibi bir masaüstünde görebiliyor ve düzenleyebiliyor olmanız. İsterseniz bir klasör açıp dosyalarınızı gruplandırabilir ya da üstlerine tıklayıp görüntüleyebilirsiniz. Üstüne tıkladığınız resimler veya videoları anında izleme şansına sahipsiniz. Site, bunlara ek olarak 2 farklı masaüstü sunuyor. Her masaüstünü farklı düzenleyip farklı dosyalar saklayabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz dosyaları paylaşıma açıp anında arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz ya da onların paylaştığı dosyaları görüntüleyebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Sitenin önemli bir özelliği de alan büyüklüğü sınırlaması olmaması ve tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak kullanabiliyor olmamız.

Okuyucu Yorumları