Master Chief ile tanışın!

Microsoft, Halo serisinin ana karakteri Master Chief'in gizli yönlerini, bu site ile açıklıyor!

Master Chief ile tanışın!

Halo 5: Guardians'ın tanıtım filmi ve duyurusunun ardından Microsoft, markanın ana karakteri Master Chief'in gizli yanlarını anlatan kurgusal, çok parçalı bir çalışma yayınlamak için kolları sıvadı.

Microsoft'un "Hunt theTruth" Tumblr hesabında kurgu gazeteci ve fotoğrafçı Benjamin Giraud tarafından hazırlanan "Master Chief'in ayrıntılı profili" adlı bir seri, her hafta yeni bir "bölüm" olacak şekilde yayınlanmaya başlandı. Serinin ilk bölümü, Giraud'un Master Chief hakkında bir ses kaydını içermekte.

Bu kurgusal açıklama serisinin ilk bölümünün yanı sıra, oyun hakkında düzenlenmiş olan bir reklam, hikayenin "iki tarafının da" açığa kavuşturulacağını belirtmekteydi.

Halo 5'in senaryosunun ne olacağı ise henüz tam olarak bilinmemekte. Microsoft tarafından sunulan özette ise, oynanabilir yeni ana karakter Spartan Jameson Locke'un "Master Chief'i avlamak ve tüm galaksiyi tehdit eden gizemli bir tehlikeyi çözmek ile görevlendirildiği" söylenmekte.

Microsoft'un sahibi olduğu 343 Industries tarafından geliştirilen Halo 5'in bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor ancak kesin bir tarih henüz belirtilmiş değil. Microsoft, Halo 5'in Haziran ortasındaki E3 oyun konferansının büyük bir parçası olacağını söylemişti ve bu konferansta, oyunun tek kişilik senaryosu hakkında daha fazla bilgi sunulacağı tahmin ediliyor.

Okuyucu Yorumları