McAfee 2010: Ücretsiz olarak test edin

McAfee, güvenlik yazılımlrını yeniledi: İşte tüm yenilikler ve indirme bağlantıları...

Yeni McAfee'ler hazır!

McAfee, baştan aşağı yenilenmiş, son kullanıcı odaklı güvenlik setlerini piyasaya sürdü. Firma yeni sürümde daha iyi tanıma oranları, daha fazla performans ve daha basit kullanım vaat ediyor. Yeni McAfee uygulamalarının her şeyden önce daha sade ve daha kullanıcı dostu olduğu iddia ediliyor.

Yeni sürüm ile beraber güncelleştirmeler PC sadece boşta olduğu vakitler indirilecek. McAfee Total Protection, SiteAdvisor Plus ile web sitesi tehdit derecelendirmesi de sunuyor. SiteAdvisor, bir web sayfasına girdiğiniz anda otomatikman sitenin güvenirliliğini test ediyor ve size uygun uyarılarla bunu bildiriyor.

Diğer yenilikler ve indirme bağlantısı burada...

Diğer yenilikler ve indirme bağlantısı burada...

Abonman süresi boyunca ücretsiz çevrimiçi dosya depolama hizmeti McAfee'nin ilk kez sunduğu bir hizmet oluyor. Gelişmiş ebeveyn denetimleri sayesinde çocuğunuzun internetteki faaliyetlerini spesifik bir şekilde belirleyebiliyorsunuz. Yeni "Home Defense" özelliği ile ev ağınıza kimin gizlice girdiğin görebiliyorsunuz.

McAfee Total Protection, Internet Security ve AntiVirus Plus aboneleri ücretsiz olarak otomatikman yeni sürüme yükseltme yapabilecek. Aşağıdaki linkten demo sürümlerine ulaşmanız mümkün.

Download: McAfee 2010 ürün serisi

Okuyucu Yorumları