McAfee.com'dan SpamKiller yazılımı

Dün yaptıkları açıklama ile en son güvenlik yazılımları olan SpanKiller'ı tanıtan McAfee, yeni ürününde ufak ve orta çaplı kurumsal şirketleri hedefliyor. Yazılımın özelliği ticari amaçlarla yayılan ve binlerce kişiye gönderilen "spam" e-posta'ları kişilere ulaşmadan temizlemek.

McAfee.com'dan SpamKiller yazılımı

McAfee.Com ulusal pazarlama yöneticisi Atri Chatterjee yazılım hakkında "Tam olarak bir güvenlik sorunu değil, ancak sıkıntı verici bir sorun" dedi. McAfee'nin çekirdek stratejisinin bu tip yazılımları yönetilebilir servis olarak dağıtmak olduğunu belirtirken bunun sebebini ise sık güncellenme olarak gösterdi.

SpamKiller POP3 ya da MAPI e-posta adreslerini filtreleyen bir masaüstü yazılımı. Yüzlerce hazır filtre yazılımın içerisinde yer alıyor, bunun yanısıra kullanıcılar konu, mesaj içeriği ve adreslere göre kişisel filtrelerini de yaratabiliyorlar.

Önümüzdeki ay boyunca $10 indirimli satılacak olan ürünün piyasa fiyatı $39.95. Üç ayda bir yapılacak toplu güncelleme paketleri için ise yıllık olarak $29.95 paha biçilmiş.

Okuyucu Yorumları