Media Markt eğlenceyi Compex'e taşıdı!

Media Markt, bu yıl 3. kez Compex fuarında yer aldı ve oyunseverlerle bir araya geldi!

Eğlenceyi Compex'e taşıdı!

Media Markt'ın, Beşiktaş mağazası ile oyun tutkunlarını bir araya getiren COMPEX GAMEX fuarında oyun severlerle buluştu. Fuarın resmi teknoloji mağazası sponsoru da olan Media Markt, bu yıl 3. kez fuarda yer alarak, dünya markalarını bu kez de standında sergiledi.

Son teknolojinin, en son oyunlarının sergilendiği Media Markt standına gelenler, hem doyasıya eğlendi hem de fuara özel fiyatları ile ürünlere sahip olma şansını yakaladı.

Teknoloji dünyasında dev bir sektör haline gelen dijital eğlencede ulaşılan son noktayı, 650 metrekarelik standında oyun severlere sunan Media Markt birçok ürün sergiledi.

Son teknolojiyi COMPEX GAMEX fuarına özel fiyatlar sunan Media Markt'ın standında, sadece 1 TL karşılığında satılan Microsoft 200 NZD_00022 Klavye bilgisayar kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Nintendo Wii Sports Pak Nunchuck ve Remote 399 TL'den, rekabeti piste taşı başlığıyla Sony Playstation 3'ün 3 boyutlu Gran Turismo 5 oyunu ise 119 TL'den müşterilere sunuldu.

Ayrıca Digitürk 10 aylık Lig TV Ekospor paketi ise Media Markt standında 150 TL hediye çeki ile birlikte 449 TL'den satıldı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları