Media Markt'ın yeni mağazası hangi şehirde?

Piyasaya hızlı bir giriş yapan Media Markt, Türkiye çapındaki mağazalarına bir yenisini daha ekliyor

Media Markt hız kesmiyor!

Avrupa’nın önde gelen elektro market zinciri Media Markt, Türkiye’deki sekizinci mağazasının kapılarını, Nilpark Alışveriş Merkezi’nde 17 Aralık Çarşamba gece yarısı açacak ve her açılışında olduğu gibi Bursalılar'ı da açılışa özel fiyatlı ürünleri ve promosyonlarıyla karşılayacak.

Nilpark Alışveriş Merkezi’nde 5.000 metrekare alan üzerinde kurulu mağaza, toplam 50 bin ürün çeşidiyle hizmet verecek ve televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün çeşidine ulaşmak mümkün olacak.

Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan yaptığı açıklamada ise “Tüm dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen yatırımlarda hız kesmedik ve hala katma değer ve istihdam yaratmaya devam ediyoruz. Bursa mağazamız sayesinde bundan sonra Bursa’da yaşayan herkesin en son teknoloji ürünlerine daha kolay ulaşmalarını sağlayacağız ve en önemlisi de Bursalılar dünya markalarını en ucuza satın alabilecek ve Media Markt’ın yüksek servis kalitesinden kolaylıkla faydalanabilecekler.” dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları