Media Markt ve Türk Telekom işbirliği

Media Markt mağazalarında bir Türk Telekom köşesi bulunacak. Peki ama bu köşeler ne işe yarayacak?

Şu köşe TT köşesi!

Media Markt, telefon ve ADSL hizmetlerini müşterilerinin ayağına kadar götürmek amacıyla Türkiye'nin telekomünikasyon devi Türk Telekom ile işbirliğine gitti. Bu işbirliği ile Media Markt, internet ve telefon kullanıcılarının da bir numaralı çözüm adresi olmayı hedefliyor.

Anlaşma kapsamında Türkiye'de hizmet veren tüm Media Markt mağazalarında yer alacak Türk Telekom Köşeleri sayesinde, müşterilerin ADSL ve telefon hizmetlerine yönelik talepleri kaliteli hizmet anlayışıyla karşılanıyor olacak.

Media Markt mağazalarında yer alacak Türk Telekom Köşeleri'nde verilecek ürün ve hizmetler sayesinde kullanıcılar;
- Telefon hattı aktivasyonu ve tarife değişikliği
- ADSL hat aktivasyonu ve tarife değişikliği
- Videofon (görüntülü telefon) satışı
- Var olan ve ileride uygulanacak servis ve hizmet bilgilerini öğrenebilecek, yeni kampanyalardan yararlanabilecekler.

Media Markt'ın Avrupa'nın 1 numaralı teknoloji marketi olduğunu belirten Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, insanların teknolojiye daha kolay ulaşması ve bireysel ihtiyaçlarını karşılamaları için Türk Telekom ile birlikte atılan bu adımın Türkiye'de önemli bir açığı kapatacağını düşündüğünü belirtti.

Türk Telekom'un müşterinin olduğu her noktaya hizmet götürme misyonuyla hareket ettiğini ifade eden Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Media Markt ile gerçekleştirilen işbirliğinin bu doğrultuda hayata geçirildiğini söyledi. Çamlıbel, "Türk Telekom olarak, Türkiye'nin 81 ilindeki yaygın bayi ağımız ve ofislerimizin yanı sıra, teknoloji perakendeciliği alanında uzman kuruluşlarla müşteriye erişimimizi artırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Media Markt ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları