MediaMarkt indirimli fiyatlarla Kozyatağı'nda

MediaMarkt Türkiye'deki 7. mağazasını 27 Kasım'da açıyor. Bizden söylemesi, fiyatlar çok çarpıcı!

MediaMarkt hız kesmiyor

Türkiye'de 2009 yılında açacağı yeni mağazalarla 1.000 kişilik ek istihdam yaratacak olan Media Markt, en kaliteliyi, en düşük fiyat garantisi ve yüksek satış sonrası hizmet iddiası ile Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, "2009 yılında yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Tabii ki ekonomik krizi görmezden gelmiyoruz. 2009 yılı, krizin etkilerinin ciddi şekilde hissedildiği bir yıl olacaktır. Tüketiciler harcamalarını azaltabilir, psikolojik faktörlerin de etkisiyle tasarrufa yönelebilirler. Ancak perakendeciler olarak içe kapanmak yerine etkin stratejilerle farklılaşmak, kriz dönemlerinde başarıya giden yolun kapısını açacak anahtar olabilir. Ekonomik kriz, Media Markt'ın agresif büyüme çizgisini değiştirmeyecek" şeklinde konuştu.

Açılışa özel fiyatlar
Her zaman olduğu gibi, açılışa özel fiyatlarla müşterilerin karşısına çıkacak olan MediaMarkt 27 Kasım sabahı saat 06.00'da kapılarını açacak. Gece gelip bekleyecek olan müşteriler için gerekli catering hizmetlerinin de hazırlandığını belirten firma yetkilileri aynı zamanda izdiham yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını da vurguladılar.

MediaMarkt neyi hedefliyor?

Media Markt'ın halen 780 çalışanı olduğunu vurgulayan Topatan, önümüzdeki yıl açılacak yeni mağazalarla 1.000 kişilik ek istihdam yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Topatan, "Media Markt, girdiği her ülkede elektronik perakendecilik alanında ezber bozan bir strateji uygulayarak pazar liderliğine aday olmuştur. Dolayısıyla Türkiye'de de hedefimiz, pazar lideri olmaktır" dedi.

CHIP Online notu: Tanıtım toplantısında sorularımızı yanıtlayan Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan MediaMarkt olarak krizden etkilenmediklerini ve yarattıkları ek istihdamlarda yer alacak takım arkadaşlarını özel bir eğitimden geçirdiklerini açıkladı. Diğer rakip zincirlerden bol miktarda iş başvurusu aldıklarını belirten Topatan aynı zamanda MediaMarkt olarak işini ciddi yapan ve geleceğini MediaMarkt'ta gören gençlere de her zaman destek olduklarının altını çizdi.

Okuyucu Yorumları