MegaUpload'a dev destek!

Kapatılan dev dosya indirme sitesi MegaUpload'a son destek, Apple'ın efsane isminden geldi!

MegaUpload'a dev destek!

Geçen hafta, Apple'ın kurucularından Steve Wozniak yaptığı Yeni Zelanda ziyareti sırasında MegaUpload'ın kurucusu Kim Dotcom ile aynı fotoğrafta yer almıştı.

Bugün ise Wozniak yaptığı bir açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri hükümeti tarafından Dotcom'un online içerik hırsızlığı yaptığı gerekçesiyle cezalandırılmasına karşı, Dotcom'u desteklediğini net bir şekilde ortaya koydu.

Bir teknoloji sitesi ile elektronik posta aracılığı ile yaptığı röportajda tavrını net bir şekilde dile getiren Wozniak, aynı zamanda MegaUpload'un, Birleşmiş Devletler tarafından zorlanmandan önce barındırdığı illegal bağlantıları çoktan sisteminden kaldırmış olduğuna da değindi. Aynı zamanda telif hakkı ihlal yasalarının yanlış oluğunu söyleyen Wozniak, sözlerine "Gelişmekte olan dijital yeniliklerin durdurulmaması gerekiyor" diyerek devam etti.

Dotcom ve MegaUpload takımına mensup olan diğer çalışanlarsa, Birleşmiş Devletler tarafından Ağustos ayında açıklanacak olan çevrim içi korsanlığın hüküm bedelini bekliyorlar.

Okuyucu Yorumları