Meizu'nun "Çerçevesiz" Telefonundan Çizim Sızdı!

Çinli cep devinin bildiğimiz akıllı telefonlardan son derece farklı görünen yeni telefonundan iki çizim sızdı!

"Çerçevesiz" cep sızdı!

Akıllı telefon piyasası, cam yüzeyden oluşan, alüminyum veya plastik gövdeyle çevrelenen, birbirine çok benzeyen cihazla dolu. Buna rağmen telefon üreticileri, daha hızlı işlemciler, daha iyi pil ömrü ve daha yüksek çözünürlükle bize yeni şeyler sunduklarını söylüyorlar. Tüm telefonlar birbirine benzediğinden, Xiaomi gibi firmaların Mi Mix gibi "farklı" telefonlar piyasaya sürmesi bizi şaşırtabiliyor.

Şimdi ise Çin'in ünlü telefon üreticisi Meizu'ya ait olduğu ileri sürülen bir telefondan çizimler ortaya çıktı. Webio'da paylaşılan görüntülerde dikkat çeken bir başka detay, "Beklenmedik bir şey geliyor" yazısı ve 24 Aralık 2016 tarihi. Ancak her zaman olduğu gibi bu sızıntıya da dikkatle yaklaşmakta fayda var. Özellikle de noel arefesindeki tanıtım gününe.

Meizu'nun

Sızan telefonun en az Xiaomi Mi Mix kadar büyüleyici göründüğünü söyleyebiliriz. Cihazın Mi'den birkaç önemli farkı da var. İlk olarak telefon, Mi Mix'in aksine üst ve alt tarafında herhangi bir çerçeveye sahip değil. Bu da akla ön kameranın ve donanım tuşlarının nerede olduğu sorusunu getiriyor.

Yine de akıllı telefon piyasasının yeniliğe ihtiyacı var ve "uçtan uca ekrana" sahip böyle bir cihaz, çok büyük bir yenilik olmasa bile, kendisini diğerlerinden ayırt edecek bir özellik sunabilir.

Okuyucu Yorumları