Meraklı gözlerden koruyan iPad kılıfı!

Leitz'ın özel tablet kılıfı, sizi etrafınızdaki meraklı gözlerden ve lekelerden bakın nasıl koruyor!

Meraklı gözlerden korunun!

Leitz'tan iPad'leri çizilmeye, lekeye ve meraklı gözlere karşı koruyan Leitz Complete Gizlilik Filtreli Kılıf! Yeni "Gizlilik Filtreli Kılıf" sayesinde mobil çalışanlar, iPad ekranlarında yer alan önemli bilgilerini meraklı gözlerden koruyabiliyor. Kullanıcılar kristal netliğindeki görüntülere bakarken, trende, uçakta ya da otobüste yan koltukta oturanlar iPad'e baktıklarında yalnızca siyah bir yüzey görebiliyor.

Veri güvenliği ve gizliliği tüm dünyada kurumların ve bireylerin üzerine en çok eğildiği konuların başında geliyor. Özel hayatlarının ifşa edilmesini, önemli bilgilerinin çalınmasını engellemek isteyen şirketler ve bireyler, aldıkları önlemleri artırma yoluna gidiyor.
Bireysel ve profesyonel kullanım alanında en çok tercih edilen cihazlardan biri olan iPad, güvenlik endişesinin yoğunlaştığı unsurların başında geliyor. Hassas retina ekranı çizilmelere karşı fazla direnç gösteremezken, trende, otobüste ya da uçakta meraklı gözlerin de hedefi oluyor. Ekranda yer alan ve belki de hayati nitelikte önem taşıyan bilgiler kısa bir süre içerisinde başkaları tarafından görülebiliyor ve kötü amaçlar için kullanılabiliyor.

120 yılı aşkın süredir modern yaşamı kolaylaştıran yenilikçi çözümlerin üreticisi Leitz, Complete serisine ait "Gizlilik Filtreli Kılıf" ile bu endişeleri gideriyor. iPad ve iPad Mini için tasarlanan kılıf, esnek ön kapağı ve entegre ekran gizlilik filtresi sayesinde kullanıcı dışındaki hiçbir gözün iPad ekranını görememesini sağlıyor.

Complete serisi ve fiyatlar

Complete serisi ve fiyatlar

Klasörü icat eden ve dünyadaki ilk taşınabilir delgeçin mucidi Louis Leitz'ın adımlarını takip eden Leitz markası, son 15 yıldır Esselte Corporation ile işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmalarla gündelik ofis hayatını kolaylaştırmayı sürdürüyor. Leitz Complete serisi profesyonel çalışanları hedefleyen ve tablet ve akıllı telefonlar için çözümler sunan bir mobil aksesuarlar serisi. Markanın organizasyon ve güvenilir ofis ekipman çözümlerinin yeni yüzünü yansıtan "Complete" serisi, değişen iş ve sosyal yaşam koşullarını da kolaylaştırmayı hedefliyor. Çalışma hayatının daha "mobil" olmasıyla birlikte bilgi güvenliği yalnızca ofiste değil, seyahat halinde de kritik bir konu halini alıyor. Yeni Gizlilik Filtreli Kılıf, Leitz Complete serisinin bu alana yönelik ilk çözümü olarak öne çıkıyor.

Kılıf, iPad ve iPad Mini'yi çepeçevre korurken arka kapakta yer alan stand, ideal yazma ve görüntüleme açısını sağlıyor. Ekran gizlilik filtresine sahip ön kapak ekranı çizik ve leke oluşumuna karşı koruyor. Kılıfın en can alıcı özelliği ise ekranı meraklı bakışlardan koruması. iPad ve iPad Mini ekranında yer alan görüntüler, videolar, fikirler, metinler ve her türlü bilgi bu kılıf sayesinde yalnızca kullanıcısına görünüyor. iPad'ini trende ya da uçakta kullanan bir profesyonel, bu sayede bilgilerinin yan koltuktakiler tarafından görüntülenme endişesi yaşamıyor. Kullanıcı iPad ile çalışırken, yan koltukta oturan kişi ekrana baktığında simsiyah bir yüzeyle karşılaşıyor. Kılıf, iPad'in retina ekranının tüm fonksiyonlarıyla çalışmasına engel olmuyor. Leitz Complete Gizlilik Filtreli Kılıf siyah ve beyaz renk seçeneklerinin yanı sıra yatay ve dikey biçim seçenekleriyle de kullanıcıya sunuluyor. Ayrıntılı bilgi için: www.leitz.com/complete

Tavsiye edilen perakende satış fiyatları: iPad uyumlu kılıf: 165 TL + KDV, iPad mini uyumlu kılıf: 125 TL + KDV.

Okuyucu Yorumları