Mercedes otobüs kullandıran oyun cepte

Mobilera'dan mobil oyun: "Travego yollarda" ile yolcular da Mercedes-Benz otobüs kullandı...

Mercedes oyunu cepte

Mobilera tarafından Mercedes-Benz için "Travego Yollarda" adında bir mobil oyun tasarlandı. Bu mobil oyunda, kullanıcı otobanda Mercedes-Benz'in Travego marka otobüsüyle güvenli bir şekilde belirlenen süre içinde ilermeye, ilerlerken, aynı zamanda ekstra puan kazanmak için de Mercedes logolarını toplamaya çalışıyor.

Yolcuların cep telefonlarına Mercedes-Benz "Travego Yollarda" oyununu ücretsiz göndermek için Esenler Otogarı'nda bulunan 10 adet raket panoya bluetooth cihazları yerleştirildi.

Mercedes-Benz "Travego Yollarda" oyununu cep telefonlarına ücretsiz olarak indirmek isteyen müşteriler billboardlardaki "Bluetooth'unu aç, Travego Yollarda oyununu ücretsiz cebine indir" yazısını görüp telefonlarının Bluetooth'unu açtı ve aynı anda ekranda "Mercedes'den mesajınız var. Kabul ediyor musunuz?" doğrulamasını görüp "Evet"i tıklayarak bu oyunu oynayabildi.

Mercedes-Benz için geliştirildi

Mercedes-Benz için geliştirildi
Ücretsiz oyunun amacı markanın reklamını yapmak

Mobilera iş birliğiyle Mercedes-Benz bluetooth projesini ilk kez uygulayan üretici firma oldu. Ekim sonuna kadar yaklaşık 35.000 otogar yolcusu "Travego Yollarda" oyunu ile birlikte ürünü anlatan animasyonu cep telefonlarına indirdi.

Mercedes Bluetooth projesi 11.02.2009 - 31.12.2009 tarihleri arasında Esenler Otogarı'nda gerçekleştiriliyor. Bu projenin amacı yolcuların Mercedes-Benz markasına sıcaklık duymalarını, seyahatlerinde Mercedes-Benz markasını tercih etmelerini ve yeni çıkan otobüs modeli olarak Travego'yu daha yakından tanımalarını sağlamakla beraber, cep telefonu kullanımına araç içinde de dolaylı olarak imkan vermek, yolculara sunulan konfor ve güvenliğin yanısıra ürün bağlantılı eğlenceli bir yolculuk sunmak.

Sizin de bu tarihler arasında yolunuz Esenler Otogarına düşerse, Bluettoh üzerinden ücretsiz olarak "Trevago Yollarda" oyununu cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları