Messenger, Facebook'ta ikinci oldu!

Messenger ve Facebook: Hayatımızın vazgeçilmez ikilisinin ortaklığı bakın nelere kadir...

MSN ve Facebook: Müthiş ikili

Windows Live Essentials 2011 çıkalı henüz sadece 1 ay oldu. Windows Live Messenger ve Facebook Connect'i de içeren paket, Microsoft ve Facebook için oldukça kârlı oldu ve Windows Live Messenger, Facebook'ta en çok kullanılan ikinci uygulama haline geldi.

Microsoft'un ikinci sıraya yükelmesi, Windows Team Blog tarafından da onaylanırken, site yeni istatistikleri de kullanıma sundu. Bu istatistiklere göre Messenger'ın bir gündeki aktif kullanıcı sayısı 9 milyon iken aylık bazda ise bu sayı 11.5 milyon. Bilgiler arasında Messenger ve Facebook arasında 250 milyon sohbetin yapıldığı ve bunların toplam 1.5 milyar dakika uzunluğunda olduğu da yer alıyor.

Farmville'den sonra Messenger geliyor!

Farmville'den sonra Messenger geliyor!

Windows Live Messenger, Facebook uygulamalarında 16.6 milyon günlük kullanıcısı olan FarmVille'ın ardından ikinci geliyor. Microsoft ve Facebook arasındaki ortaklık arttıkça, Microsoft ürünlerinin Facebook ile daha sıkı bir entegrasyonun olması bekleniyor.

Windows Live Messenger içerisinde Facebook sohbetini etkinleştirmek için, Windows Live ID'nizi kullanarak buradan oturum açmanız ve "Facebook arkadaşlarımla Messenger'da sohbet et" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu işlevi kullanabilmek için için Windows Live Messenger 2011'e ve tabi ki bir Facebook hesabına sahip olmalısınız.

Okuyucu Yorumları