Messenger'dan yollanan mesajlar silinebilecek

Facebook Messenger, WhatsApp'taki gibi bir "gönderilen mesajı silme" özelliğiyle donatılıyor

Messenger'a "kalp kırmama" yeteneği

WhatsApp'ın "yollanan mesajı silme özelliği", küçük bir yenilik olsa da teknoloji dünyasında bir süre konuşulmuştu. Eğer arkadaşınıza; WhatsApp üzerinden yanlışlıkla bir mesaj yolladıysanız, söz konusu mesajı 1 saat içinde geri alma şansınız mevcut. Böylece anlık öfke ve duygu durum bozuklukları nedeniyle kalpler kırılmıyor. Hatta Gmail kullanıcıları bile, e-postalarını geri almak için birkaç saniyeye sahip.

Facebook, bunu bir adım öteye taşıyor. Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger da, WhatsApp benzeri bir özellik ile donatılıyor. The Guardian, The Telegraph, The Independent, USA Today, Newsweek, Forbes, Digiday, Mashable, BuzzFeed, Daily Mail, The Sun, PR Week, Campaign gibi basın-yayın organlarında çalışan sosyal medya uzmanı Matt Navarra; Facebook Messenger'da yollanan bir mesajın 10 dakika içerisinde geri alınabileceğini açıkladı.

Facebook Messenger, akrabası WhatsApp kadar cömert değil. WhatsApp size bir saat sağlarken (Arkadaşınız söz konusu mesajı, siz geri alana kadar okuduysa yapacak bir şey yok), Facebook Messenger size yalnızca 10 dakika tanıyor. 10 dakika içerisinde hatanızın farkına varabilirseniz ve şanslıysanız, söz konusu mesajı ortadan kaldırabileceksiniz.

Bahsi geçen yeteneği içeren güncelleme, kısa süre içerisinde Messenger kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Okuyucu Yorumları