Metal gövdeli Galaxy F, Mayıs'ta gelebilir!

Samsung'un, bir süredir konuşulan metal gövdeli Galaxy S5 türevi hakkında yeni iddialar var!

Galaxy F'den yeni haberler!

Samsung'un metal kasayı ve Galaxy S serisinin güçlü özelliklerini bir araya getireceği söylenen Galaxy F söylentileri devam ediyor.

Son bilgiler, metal gövdeli Galaxy F'nin Mayıs ayında tanıtılabileceğini söylüyor. Bu sırada Galaxy F için ilk konseptler ortaya çıkmaya başladı. Yukarıda gördüğünüz konsept, 3D tasarımcı Ivo Maric tarafından geliştirilmiş. Metal modelin bu konsepttekine benzeyip benzemeyeceği ise önümüzdeki aylarda belli olacak.

Galaxy S5'in "lüks" sürümü olan Galaxy F'de 64-bit'lik bir işlemciye yer verilebileceği söyleniyor. Bunun yanında telefon, 16 megapiksellik bir kamerayla gelebilir. Ekran çözünürlüğünün 2.560x1600 piksel (qHD 2K) olup olmayacağı ise şimdilik bir soru işareti. Ancak cihazın sekiz çekirdekli Exynos işlemciyle geleceğine kesin gözle bakılıyor.

Metal gövdeli Galaxy F, Mayıs'ta gelebilir!

Galaxy S5, deri benzeri plastik bir arka kapakla geliyor. Ancak SM-G900F model numaralı Galaxy F, söylenene göre yüksek kalitede bir metal kasaya sahip olacak. Güney Kore merkezli web sitesi ETNews'a göre Galaxy F, bu sene Mayıs ayında tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları