Metaverse'te Bir İlk: Gerçek Ödeme Yöntemleri ile Ticaret ve Eğitim!

Metaverse'te bir ilk olarak, gerçek ödeme yöntemleri ile ticaret ve eğitim gerçekleştirildi. Dünya'da bir ilk olan bu uygulamanın hem kişiler, hem de kurumların sanal dünyadaki iletişim ve başarısını artıracağı düşünülüyor.

Metaverse'te bir ilk!

QS-MetaWorlds ile Metaverse dünyasına adım atan kullanıcılar gerçek dünyada yaptıkları toplantılardan alış verişe, eğitimlerden sohbete her şeyi sanal dünyada da güvenli bir şekilde yapabiliyor.

Teknolojinin hayatımızın her alanına girdiği günümüzde, sık sık bir sonraki adımın sanal dünyaya adım atmak ve burada sunulan seçenekleri kullanarak bu dünyada "yaşamak" olduğu söyleniyor. Henüz emekleme aşamasında olsa da, Metaverse'in hayal gücünün sınırlarını aşan seçenekler sunacağı ve bunları da çok kısa bir süre içinde göreceğimiz düşünülüyor.

Dünya'da ilk defa gerçekleştirildi

196 Ülkeye hizmet veren Büyük Alman Holdingi DePauli AG, yakın bir süre önce İzmir Ege serbest bölgesi ESBAŞ'ta DePauli Systems'i kurmuştu. 23 yıldan uzun bir süredir gelen ticari tecrübeye sahip olan ve uluslararası büyük e-ticaret platformlarına hizmet veren firma, Renata DePauli ve Kemal Akça'nın vizyoner yaklaşımı ile geliştirdiği QS-PAY Payment Projesini Metaverse'e entegre ederek Dünya'da bir ilke imza attığını duyurdu.

QS-MetaWorlds, sanal dünyada dolaşabilme, iş toplantıların 3 boyutlu karakterler ile sesli yapabilme, özel veya ticari amaçlı eğitimleri yine sesli ve 3 boyutlu karakterler ile verebilme, gerçek dünyada hizmete sunulabilen 2 boyutlu ürünleri dijital ortamda inceleyebilme, deneyebilme ve satın alabilme imkânı veriyor. Kullanıcılar bunu Metaverse dünyasından ayrılmadan, gerçek ödeme kanallarını kullanarak yapabiliyor. Uygulamanın en önemli özelliği ise, sanal dünyada kişisel güvenliği öne çıkaran, Özel Sanal Kasa (Private Dijital Safe) ile kullanıcıların her türlü dokuman ve bilgisini sanal ortamda yanında getirebilme ve ancak istediği kişi veya kurumlarla paylaşabilme imkanına sahip olması.

Metaverse yarınımızı şekillendirecek

Metaverse yarınımızı şekillendirecek
DePauli Systems Türkiye Kurucu Ortağı Kemal Akça

DePauli Systems'in Türkiye Kurucu Ortağı Kemal Akça, Metaverse dünyasında bir ilk olarak yaşanan bu yeni gelişmeyi anlatırken, "Bizler, takım arkadaşlarım ile bir hayale inanıyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz uygulamanın bizim yarını şekillendiren insanlar arasında olmamızı sağlayacağını düşünüyoruz. QS-PAY Payment ürünümüz Metaverse dünyasına hem güvenli ticareti getiriyor, hem de ticaret için sınırları kaldırıyor. Sanal dünya ile gerçek dünyayı birbirine sıkı sıkıya, güvenli bir şekilde bağlıyor" sözlerini kullandı.

Tüm platformlarla entegrasyon

Tüm platformlarla entegrasyon

Şu anda deneme aşamasında olan QS-Metaworlds'ün kullanıcıları Dünya'da bir ilke imza attılar. Metaverse'te toplantı yaptılar, bir ürünü arayıp buldular, denediler, kredi kartı ile ödemelerini gerçekleştirdiler ve ürün ertesi gün, gerçek dünyada kapılarına teslim edildi. Bu uygulamanın ilk defa Türkiye'den bir firma tarafından gerçekleştirilmesi, büyük ilgi çekti.

Tüm Metaworlds Community platformlarıyla uyumlu QS-MetaWorlds'ün içerisindeki tüm ödeme strateji ve kanalları yine DePauli Systems'in geliştirmiş olduğu QS-PAY Payment sistemi ile, hizmet veren tüm firmaların satış ve dağıtım sistemlerine hızlı ve kolay bir şekilde entegre olabiliyor.

Konu hakkında daha fazla bilgi almak ve QS-Metaworlds'ü deneyimlemek, Metaverse dünyasına adım atmak isteyen kullanıcılar, Metaverse üzerinde ticaret ve etkinlik yapmayı planlayan firmalar, detaylı bilgi almak için DePauli Systems ile www.depaulisystems.com adresinden iletişime geçebiliyor.