Microsoft'a göre yok; ama...

Microsoft'a göre "olmayan" bir şey, internette 20.100 dolara nasıl satıldı?

Microsoft'a göre yok; ama...

Microsoft yeni Xbox ile ilgili bilgileri sır gibi saklasa da, ortaya çıkan bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. İlk olarak olası yeni Xbox prototipine ait olduğu söylenen raporların internete yayılmasının ardından, Temmuz ayı içerisinde bilinmeyen bir şahıs tarafından yeni Xbox'a ait olduğu iddia edilen SDK (Yazılım üretme kiti.) internete sızdırılmıştı. Kiti sadece göstermekle de yetinmeyen şahıs, aynı zamanda satışa sunmuştu.

Şimdiyse bir başka şahıs, yeni Xbox SDK olduğunu iddia ettiği bir ürünü eBay üzerinden satışa sunmuş durumda. Dikkatli bakan gözlerden kaçmayan bir detaysa, bu hafta başında yine eBay üzerinden Durango SDK ile çalıştırılabilen yeni Kinect'in de aynı kişi tarafından teknoloji dünyasına yayılması oldu.

Microsoft'a göreyse var olmayan bir ürününün internette satılması tamamen mantıksız. Nitekim işi daha da ilginç yapan, açık arttırmaya çıkarılan ürünün 20,100 Amerikan dolarından satılmış olması. Ürünü kimin satın aldığı henüz bilinmezken, böyle bir durumun yaşanması Microsoft'u hayretlere düşürmüş olsa gerek. Çünkü onlara göre satılan SDK, henüz geliştirilmiş bir ürün değil ve ortada öyle bir şey yok!

Okuyucu Yorumları