Microsoft'tan Android'e: Next Lock Screen

Microsfot, Android'li telefonlara sızma planının son adımını, işte bu uygulama ile attı!

MS, Android'e sızıyor!

Microsoft, bir yandan Windows Phone telefonları ile akıllı telefon pazarındaki payını büyütmeye çalışırken bir yandan da Android kullanıcılarının telefonlarına sızmak için çaba harcıyor.

Microsoft'un birkaç gün önce Google Play üzerinden yayınladığı Next Lock Screen isimli Android uygulaması, Android telefonların kilit ekranlarını değiştirerek daha kullanışlı hale getiriyor. Uyarıları, ajanda detaylarını, arama bilgilerini gösteren yeni kilit ekranı Microsoft'un uzman yazılımcıları tarafından hazırlandığı için göz ardı edilemeyecek bir ürün olarak karşımızda duruyor.

Uygulamanın altında bir diğer uygulama rafı da bulunuyor ve kullanıcılar buradan favori uygulamalarına kolayca ulaşabiliyor. Kilit ekranı ayrıca önemli bir hatırlatıcı görevi de görüyor. Eğer ajanda da bir konferans araması görünüyorsa, saati geldiğinde kullanıcıyı bu aramayı yapması için uyardığı gibi, kilit şifresini girmesine gerek kalmadan aramayı yapmasını da sağlıyor. Bu sayede, otomobil kullanırken konferans görüşmesi yapmak zorunda kalan profesyonel kullanıcılar bir de şifre girme derdinden kurtuluyor. Buna benzer küçük ama yararlı özelliklere sahip yeni kilit ekranı sayesinde Microsoft'un Android telefonlarına kolayca sızabileceği anlaşılıyor.

Okuyucu Yorumları