Microsoft, Battletoads'u geri mi getiriyor?

Çok eskilede kalan efsane oyunlardan biri daha, geri dönüşün ilk sinyallerini verdi!

Bir efsane daha dönüyor!

Microsoft, 1990'ların sevilen oyun klasiği Battletoads'un dönüşünün işaretini verebilecek bir hamle gerçekleştirdi. Şirket, geçtiğimiz hafta platform oyununun adının bir yazılım adı olarak kabul edilmesi için bir patent / marka başvurusu yaptı. Microsoft, bu marka başvurusunda "başvuranın, bu ismi ticari bir kullanma amacı bulunmaktadır" cümlelerini kullandı.

Microsoft, büyük ihtimalle, bir zamanların sevilen Battletoads oyununu yeni bir isim ile Xbox veya PC'de hayata döndürmek istiyor ya da sadece bir süre boyunca bu işlemi kimsenin gerçekleştirmemesini hedefliyor. Ancak her şeye rağmen oyuncuların, bu efsane oyunun geri dönüşü için heyecanlanmaları için yeterli sebep bulunmakta.

Battletoads adı, belirli bir neslin üstünde büyük bir etkiye sahip. Oyun, 1990'ların başlarında 8 ve 16 bit konsollardaki favori oyunlardan biriydi. Orijinal Battletoads oyunu 1991 yılında piyasaya sürülmüştü. Oyunun geliştiricisi olan Rare, 2002 yılında Microsoft tarafından 375 milyon dolar karşılığı satın alınmıştı. Britanyalı firma Rare, Microsoft için birkaç oyun daha üretmiş olsa da, bu oyunların hiçbiri Battletoads kadar başarılı olamadı...

Okuyucu Yorumları