Microsoft: Deney 7'de ilk aşama tamam!

Microsoft'un Windows 7 tanıtımı için düzenlediği yarışma Deney 7'de asıl heyecan şimdi başlıyor...

Deney 7'de ilk aşama tamam!

Microsoft'un büyük heyecan yaratan yarışması Deney 7'ye şimdiden yüzlerce meraklı başvurdu. 1.600'e yakın serüven meraklısının aday olduğu yarışmaya başvurular devam ediyor. Deney 7 web sitesi Türkiye'nin en çok ziyaret edilen siteleri arasında 701. sıraya yükseldi.

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin lansmanı yaklaşırken, sonuçları 22 Ekim'deki lansmanda açıklanacak Deney 7 yarışması için başvurular devam ediyor. Şu ana kadar yaklaşık 1.600'ye yakın adayın kayıt olduğu Deney 7 yarışmasına başvurular dün sona erdi.

İnternet ve bilgisayar deneyimi olan 18 yaş üzeri herkesin başvurabildiği yarışma büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyor. Serüven 1 milyonu aşan sayfa görüntüleme sayısına ulaşan www.deney7.com web sitesi, sitelerin ziyaretçi sayılarını ölçen Alexa kayıtlarına göre Türkiye'nin en çok izlenen siteleri arasında 701. sıraya yükseldi.

Yarışmanın duyurulmasını izleyen günler içinde binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan Deney 7 web sitesini şu ana kadar 250 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Türkiye dışında 118 ülkeden ziyaretçinin geldiği bu siteye Türkiye'den de 50'ye yakın kentimizden meraklılar da uğradı.

Birincinin 20.000 TL yüklü Bonus Hediye Kart kazanacağı bu yarışmanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Online gerçekleşecek yarışmanın bütün ayrıntıları ve heyecanı www.deney7.com adresinden bire bir izlemek mümkün.

İnternetten naklen Deney 7 heyecanı

İnternetten naklen Deney 7 heyecanı

9 Ekim'de 1. Fazı biten "Deney7" yarışmasının en önemli bölümü olan 2. Fazı 16 Ekim'de başlayıp 22 Ekim'de sona erecek. Görevlerin tamamlanacağı 2.faz İnternet üzerinden 7gün 24 saat yayınlanacak. 2. Faz için önce jüri başvuran adaylar arasından bir seçim yapacak. Jüri tarafından seçilecek olan biri kadın, biri erkek iki yarışmacı ayrı ve kapalı mekanlarda 7 gün süresince belirlenmiş olan 77 görevi tamamlamaya çalışacak.

Bu görevler arasında İnternet üzerinden sosyal ağlara bağlanmaktan, bilgisayar üzerinde film kurgulamaya, bankacılık işlemleri gerçekleştirmekten Online alış verişe, sanal topluluklar oluşturmaktan, web ortamında fotoğraf albümü hazırlamaya kadar çok büyük bir kısmı sanal alemde gerçekleştirmeleri gereken işlemler yer alıyor.

Yarışmanın finali ise, İnternet adresinin yanı sıra bazı mecralardan canlı olarak sunulacak. Yarışmayla ilgili anlık bilgilere ise web sitesinin yanı sıra Windows Live, Facebook, Twitter, Flicker, FriendFeed gibi sosyal ağlar üzerinden erişmek mümkün olabilecek.
"Deney 7" yarışmasına Alem FM, Casper, Digiturk, Garanti Bankası, HP, Intel, NTV, Power Group, TeknoSA, Türk Telekom gibi Türkiye'nin önde gelen kurumları katkıda bulunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları