Microsoft e-postası olmadan Microsoft hesabı!

Windows 10'da kullanıcı hesabı için herhangi bir eposta adresi kullanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Microsoft e-postasız hesap!

Microsoft e-posta adresi olmadan Windows 10 üzerinde Microsoft hesabından faydalanmak ister misiniz? Sorun değil. Bunu yapmak için Gmail, iCloud veya Yahoo! gibi mevcut adreslerden birini kullanabilirsiniz.

Başlat menüsünü açın Kullanıcı Adınız > Hesap Ayarlarını Değiştir seçeneğine tıklayın. Sonra, Hesabınız altındaki "Bunun yerine bir Microsoft hesabıyla oturum açın" seçeneğiyle devam edin.

Hesabınız yok mu? Hesap Oluşturun! bağlantısına tıklayarak bir sonraki aşamaya geçin. Şimdi, yeni Microsoft hesabınızla ilişkilendirmek için Microsoft olmayan e-posta adresinizi girebilirsiniz. Ayrıca şifreniz, tam isminiz, doğum tarihi ve ülke gibi detayları da belirtmeniz gerekiyor. Yeni bir e-posta adresi alın bağlantısını görmezden gelerek İleri tuşu ile devam edin.

Bir sonraki ekranda Microsoft'un kişiselleştirilmiş reklam ve promosyon tekliflerini devre dışı bırakabilirsiniz. Tekrar İleri ile devam ederek kurulum işlemini tamamlayın. Microsoft'a ait olmayan bir e-posta adresi ile Microsoft hesabı, Windows 10 ile birlikte kullanılmak üzere hazır!

Okuyucu Yorumları