Microsoft Google'ı tişörtle vurdu!

Google'ı "özel kullanıcı bilgilerini sızdırmakla" suçlayan Microsoft'un son hamlesi çok konuşulacak!

Bu tişört, kavga çıkartır!

Microsoft ve Google arasında uzunca bir süredir devam eden "Scroogled" kavgası, şimdi de tişörtlere taşınıyor. Microsoft'un bastırdığı ve Google'a açık açık laf attığı tişört, internette büyük ilgi gördü. İnternette mim (meme) olan "Keep Calm" kalbını Google ile alay etmek için kullanan Microsoft, yine sosyal medyada çok sevilen tişörtle laf atma modasını da işin içine katarak, rakibi Google'a bir kez daha, "çok fena" sataşmış durumda.

Üzerinde Chrome logosu bulunan ve "Biz sizin verilerinizi çalarken sakin olun" yazan tişörte Google'ın nasıl tepki vereceği merak ediliyor. Ancak daha önceki Scroogled "vukuatlarında" sessiz kalmayı ve resmi birkaç kısa açıklamadan ötesine geçmemeyi tercih eden Google'ın, yine sessiz kalması sürpriz olmayacaktır.

Microsoft tişört üzerinde mesajla, Google'ın kullanıcıların özel mesajlarını okumasını ve bunları reklam verenlere satmasını gündeme getiriyor. Ancak ABD'deki teknoloji firmalarını biraz araştırınca, kimsenin yüzde 100 masum olmadığını söylemek mümkün. Zira ABD Ulusal Güvenlik Servisi ajanlarından Edward Snowden'in basına sızdırdığı belgelerle ortaya çıkan NSA skandalına göre, tüm ABD teknoloji şirketlerini, kullanıcılarının her türlü bilgisini yasa dışı olarak NSA'ya veriyor. Belgelerin içinde Microsoft'un adı da sık sık geçiyor.

Okuyucu Yorumları