Microsoft: Gösterişli mağazanın resimleri

Microsoft'un yeni mağazası Apple'ı kıskandıracak kadar güzel. İşte bir araya gelen konseptler...

İşte Microsoft'un mağazası

Microsoft'un yeni perakende mağazalarının neye benzeyeceği merak ediyordu. En son sızıntıya göre anlaşılıyor ki yeni Microsoft mağazaları Apple Store'ları sıkıcı gösterecek kadar renkli. Bu mağazanın haberini oldukça erkenden yapmıştık. Daha önceki bir haberimizde bu konuya yer vermiştik.

Microsoft'un, Apple Store'un en iyi özelliklerini, Sony tarzını ve diğer marka bayraktarlığı yapan müthiş tasarımlı mağazaların en iyi yönlerini birleştiren bu tasarımı sahte olamayacak kadar detaylı. Zaten sızıntıdan sonra Microsoft bir açıklama yaptı: "Yaratıcı ajanslara yaptığımız sunumların bir parçası olarak erken dönem prototipleri ve konseptleri paylaştık. Ancak en son karar verilmedi. Mağazaları daha önce duyurduğumuz gibi sonbaharda açmak için çalışıyoruz ve her şey yolunda gidiyor."

Özelliklerin başında bütün mağaza duvarlarını kaplayan ve çeşitli mesajlar gösteren dev dijital medya duvarları geliyor. Dev ekranlarda bol bol demo oynanacak. Project Natal ve gizli mobil projesi Pink için dev demo gösterimleri planlıyorlar.

Windows 7, Windows Media Center, Windows Mobile ve netbooklar için ayrı sahneler yer alacak. Answers Bar isimli bir yerde Apple'ın Genius Bar'ına benzer bir şekilde uzman tavsiyesi almak mümkün olacak. Burada kullanıcılar bütün sorularına cevap alabilecek. Dahası özel bir Microsoft alışveriş çantası olacak ve hizmette son nokta olarak ücret karşılığı doğum günü kutlamak mümkün olacak.

Okuyucu Yorumları