Microsoft, HoloLens v3'ü 2019'da Piyasaya Sürecek

Microsoft, sanal gerçeklik gözlüğü HoloLens'te bir adım atlayarak HoloLens 3'e geçebilir!

Microsoft, HoloLens v3'e sıçrıyor

Microsoft'un arttırılmış gerçeklik gözlüğü HoloLens'in genel tüketici sürümü henüz hazır olmasa da, şirket projeyi açıkladığından beri kararlı olarak ilerleme katediyor. Ancak şimdi, görünüşe bakılırsa şirket cihazın ikinci sürümünü atlayıp 2019'da direkt olarak üçüncü sürüme geçmeyi planlıyor.

Sürüm 2.0'ı atlamak, cihazın ilk sürümünden yola çıkarak yavaş yavaş geliştirerek küçük farklar sunmaktansa, cihazın özelliklerini bir adımda büyük ölçüde geliştirmesini sağlayacak.

Tahminlere göre Microsoft'un bu kararı, HoloLens'in arttırılmış gerçeklik ve yapay gerçekliği eşsiz şekilde birleştiriyor olmasının avantajını kullanmak için aldı. Şirket HoloLens'i yapımcılara ve meraklılara sunmuş olsa da, ürün hala genel müşteri kitlesi için hazır değil.

"Melez gerçeklik bilgisayarların geleceği, ve Microsoft HoloLens melez gerçekliğin günümüz ve gelecekteki temsilcisi. Kararlılığımız yol haritası gerektirmez." açıklamasını yapan Microsoft, yapay gerçeklik ile arttırılmış gerçekliği birleştirmek konusunu çok ciddiye alıyor.

Okuyucu Yorumları