Microsoft: Hotmail'e Bing desteği...

Microsoft Hotmail'i güçlendirmeye devam ediyor: E-posta servisindeki yenilik burada...

Hotmail'e Bing desteği!

Geçtiğimiz gün yayınladığımız haberde Microsoft'un MSN Web Messenger'ına güle güle demiştik. Microsoft bu hizmeti Google'ın Gtalk'uyla rekabet edebilmek için Hotmail'e dahil etmişti. Şimdi de Bing'i Hotmail'e entegre ederek rekabeti iyice kızıştırdı.

Kullanıcılar Bing'deki resim ve video aramalarının sonuçlarını direkt olarak Hotmail mesajlarına dahil edebiliyorlar. Bu arada Redmond Windows Live Search için "Quick Add" özelliği üzerinde çalışıyor. Yazılım devinin Windows Live Wire blog'unda kullanıcıların kolaylıkla restoran incelemeleri, film zamanları, resimler ve internetten bulunan herhangi bir şeyi tek tıklamayla ekleyebilmesine imkan tanındığı belirtildi.

Arama sonuçları artık Hotmail penceresinin sağ tarafında bulunuyor ve kolaylıkla mesajlara, postalara eklenebiliyor. Bunla birlikte gösterdiği sonuçlar sayıca az. Daha kapsamlı resim görmek için kullanıcı Bing'e yönlendiriliyor. Buradaki sorun ise Bing'de bu işi hızla halletmeye imkan tanıyan tek bir Hotmail'e aktarma tuşunun bulunmaması.

Şimdilik bu özellik Avustralya, Kanada, Çin, Hindistan, Amerika ve İngiltere'de kullanıma sunuldu. Kolaylık sağlayacak bir adım, fakat geliştirilmesi gerektiği de ortada.

Okuyucu Yorumları