Microsoft Max: Yeni sunu aracı ücretsiz!

Microsoft, Max kod ismi altında dijital fotoğraflardan tek başına çalışan sunular hazırlayan yeni bir yazılım yayınladı. Ücretsiz program, XP takipçisi Windows Vista’nın programlama modeli WinFX’i kullanan ilk proje.

Microsoft Max: Yeni sunu aracı ücretsiz!

Microsoft Max, isterseniz oldukça ilgi çekici olan 3B Vista görünümünde tek başına çalışan sunular hazırlıyor. Hazırlanan sunular direkt olarak program üzerinde e-posta ile gönderilebiliyor ancak alıcıların da bu yazılımı kullanmaları gerekiyor.

Saydam renk geçişleri, yansımalar ve rengarenk düğmeler ile dolu olan yoğun grafikli kullanıcı arayüzü ilk olarak Microsoft’un Windows işletim sistemini ileride nasıl yapmayı düşündüğünü gösteriyor.

Microsoft Max kurulum için eğer kurulu değilse ilk olarak WinFX Runtime Components’i yüklemek isteyecektir. Eğer işletim sisteminiz İngilizce değilse Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ndeki “HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language” anahtarı altında bulunan “InstallLanguage” kaydının “041F” şeklindeki değerini “0409” olarak değiştirmelisiniz. Kurulum sona erdikten sonra kaydın değerini eski haline getirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları