Microsoft, MixRadio'yu LINE'a satıyor!

Microsoft'un gözden çıkarttığı popüler Nokia hizmeti, tanıdık bir isme satılıyor!

Microsoft, onu satıyor!

Microsoft'un Nokia'yı satın alma işlemleri tamamlanmadan önce Nokia, MixRadio müzik akış hizmetinin "Microsoft markasına önemli katkılarda bulunacağını" söylemişti. Ancak anlaşma tamamlandıktan sonra Nokia'nın Series 40 ve Asha telefon serisinin Microsoft tarafından kırpılmasıyla durum biraz değişti ve Nokia, MixRadio'yu satmak istediğini açıkladı.

Şimdi gelen bir haber ise bunun gerçekleştiğini gösteriyor. Microsoft, dün yaptığı bir duyuruda MixRadio'yu LINE'a satmak üzere anlaşmaya vardığını söyledi. LINE'ın kendiyle aynı isimdeki mobil mesajlaşma uygulaması, dünya çapında 230 farklı ülkede farklı platformlar üzerinde sunuluyor. Microsoft, LINE'ın MixRadio'nun genişlemesi için müthiş bir platform olduğunu ve dünya üzerindeki birçok pazarda yasadışı indirmelere karşı iyi bir alternatif olacağını söylüyor.

MixRadio'nun patronu Jyrki Rosenberg ise uygulamanın kullanıcılarına ondan aynı şeyleri beklemeye devam edebileceklerini söyledi. Anlaşma henüz tamamlanmamış olsa da, 2015'in başlarında tamamlanması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları