Microsoft neden Google Chrome'u önerdi?

Yenilenen Hotmail ile sorun yaşayanlara Microsoft'tan öneri: Chrome kullanın!

Microsoft Chrome'u önerdi!

Geçtiğimiz günlerde yenilenen Hotmail, her yenilikte olduğu gibi, adaptasyon sorunlarıyla uğraşıyor. Kullanıcıların bir kısmı yeni Hotmail'le sorun yaşadığını, hatta tamamen kullanılamaz olduğunu Microsoft'a gönderdiği e-postalarla belirtti.

Yeni Hotmail'in daha öncekilerden daha kullanışlı olduğuna hiç şüphe yok. Ancak üç milyondan fazla kullanıcı; kayıt sorunu, script hataları ve kaybolan mail sorunu yaşıyor. Hatta durum o kadar ciddi ki bazı kullanıcılar Hotmail hesaplarına, Outlook kullanmadan giremediklerini bildirdi.

Sorunun en büyük sebebiyse; yenilenen Hotmail'e, eski internet tarayıcıları olan; Firefox 2, Safari 3 gibi tarayıcılar tarafından erişilememesi. Yeni sürümler olan; Firefox 3, Internet Explorer 7 ve 8 gibi tarayıcılardaysa sorun bulunmuyor. Microsoft, yaptığı açıklamada, IE kullanmayan kullanıcılarının Hotmail'e sorunsuz girebilmeleri için Google'ın internet tarayıcısı olan Chrome'u kullanmalarını öneriyor. Çünkü Chrome, yeni Hotmail ile en uyumlu tarayıcı olarak göze çarpıyor; tabi IE'den sonra...

Okuyucu Yorumları