Microsoft Office'in logoları yine sızdı

Excel ve OneNote'dan sonra yeni Office'in diğer logoları da internete sızdı!

Office 15 logoları yine sızdı

Microsoft Office 2013'ün çıkış vakti yaklaştıkça ürünle ilgili bilgilerin bir bir sızmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Office 2013 uygulamalarının logo'larının neye benzeyeceği net bir şekilde gözler önüne serilmişti.

İlk olarak Excel ve OneNote ile sahneye çıkan yeni logo'lara bugün itibariyle yenileri eklenmiş durumda. Bir internet sitesi tarafından yayınlanan görselde tüm yeni Office logolarını görmek mümkün. Yeni logolar arasında dikkat çekenlerse Word ve PowerPoint. Tüm logolar Microsoft'un yeni ara yüzü olacak olan Metro stilinde tasarlanmış ki zaten firma yeni ara yüzünü tüm ürünlerine entegre etmeye çalışıyor.

Tüm bu gelişmelerin yanında, Microsoft halen Office 2013'ün beta versiyonuna ne zaman kavuşacağımıza değinmedi. Teknoloji dünyasında gezinen dedikodularsa beta versiyonun Temmuz bitmeden hazır olacağını iddia ediyor. Office 2013 olarak adlandırılan ama kod adı Office 15 olan programın tamamlanmış haliyse 2013'ün ilk aylarında, Windows RT ve Windows 8'in çıkışından kısa bir süre sonra gerçekleşecek.

Okuyucu Yorumları